Home » skihopping. Endring i det norske laget i Willingen

skihopping. Endring i det norske laget i Willingen

by Gunnar Garfors

Robert Johansson og Benjamin Oestvold skal ikke kjempe om flere poeng i World Cup Total Score denne helgen. Trener Alexander Stoeckl bestemte at de skal erstattes i Willingen av en duo som allerede har prøvd seg på elitenivå i vinter.

Ifølge en melding fra Norges Skiforbund onsdag skal Bendik Jakobsen Heggli og Fredrik Villumstad til Tyskland. Den første var på pallen i blandingsløpet i Titisee-Neustadt med 39 individuelle poeng, den andre hoppet inn blant de 30 beste under hybridsesongåpningen i Wisła. Begge ble delegert til å starte i Continental Cup før slutten av 2022.

Grunnlaget for landslaget, som presenteres i Hessen denne helgen, består av Halvor Egner Granerud, Marius Lindvik, Johann Andre Forfang, Daniel-Andre Tande og Kristoffer Eriksen Sundal.

Sammenlignet med flyvningene til Kulm vil Willingen klare seg uten Benjamin Oestvold og Robert Johansson. 22-åringen hentet sine første VM-poeng i karrieren lørdag, mens den tidligere verdensrekordholderen i lengste hopp fortsetter å slite med helseproblemene vi skrev om >>>HER<<.

Nordmennene starter også på Mühlenkopfschanze (HS147). Dette er Thea Minyan Bjoerseth, Maren Lundby, Silje Opseth og også Anna Odine Ström, som var ubeseiret i Hinterzarten søndag.


Dominik Formela, kilde: egne opplysninger

Seere: (1794)
Kommentarer: (10)

You may also like

Leave a Comment