Home » skihopping. Granerud bremser ikke. «Femstjerners helg»

skihopping. Granerud bremser ikke. «Femstjerners helg»

by Catherine Monroe

Nordmannen kom til Bad Mitterndorf uten en eneste pallplass i skiflygingsbakken. I mellomtiden – to seire, posisjonen som verdenscupleder – finnes det knapt en bedre helg.

– Det var en flott helg, selv om jeg gikk glipp av noen virkelig store hopp for å nyte flyet enda mer. Men selve hoppene var veldig gode. Jeg synes juryen gjorde en god jobb i dag med å holde oppkjøringshastighetene under kontroll. Det har vært en fantastisk helg med nydelig vær i dag. Dessuten hadde bestefaren min bursdag i går og søsteren min har bursdag i dag, så det var to veldig glade dager for meg. En slik femstjerners helg – vurderte den nye lederen i hopp-VM 2022/2023.

Vi spurte Halvor om feiringen hans etter hoppet. Vi lurte på om han planla dem eller om de kom spontant til ham.
«I dag var egentlig planlagt, men noen ganger kommer de bare til meg på egenhånd. Når jeg vet at hoppet var bra når jeg passerer den grønne linjen i luften er det en god følelse og jeg begynner bare å danse fordi jeg ikke kan tenke på noe annet.

Mindre enn en måned til FIS nordiske ski-VM. Tenker Halvor Egner Granerud allerede på sesongens viktigste begivenhet?
– For to år siden fokuserte jeg kun på verdenscupen. Nå er jeg mer erfaren. I Planica skal jeg være så forberedt som mulig til å kjempe om medaljer.

Korrespondanse fra Bad Mitterndorf – Marcin Hetnał


Marcin Hetnał, kilde: egen informasjon

Seere: (968)
Kommentarer: (7)

You may also like

Leave a Comment