Home » Skihopping TITISEE-NEUSTADT LIVE 11/12/2022 RESULTATER. Vinner Kubacki i dag? Hvor du kan se programmet på TV, nettstrøm, dekning

by Catherine Monroe

Skihopping TITISEE-NEUSTADT LIVE RESULTATER. Verdenscup i Titisee-Neustadt 9.-11. desember 2022 Hvor kan du se hopp-VM-konkurransene i Titisee-Neustadt på TV og nett? Hvor kan jeg finne en gratis nettstrøm av verdenscupkonkurranser? Direktehopping på TV og internett. Detaljert informasjon om den nye hoppsesongen! Se på resultatene fra konkurransene i Titisee-Neustadt. Sloveneren Anze Lanisek vant konkurransen fredag ​​foran Dawid Kubacki. Lørdagens mixed double ble vunnet av Østerrike og Polen ble nummer sju.

VM i Titisee-Neustadt 2022 (10/12/2022). Polen spilte ingen stor rolle

Polsk skihopp for kvinner henger etter de beste i verden, så vårt landslag hadde ingen sjanse til å lykkes i World Cup mixed double-konkurranser. Nicole Konderla hoppet skikkelig, men Kinga Rajda var veldig svak og det var veldig vanskelig å komme seg etter det tapet.

Piotr Żyła og Dawid Kubacki gjorde jobben sin, men du kunne stole på dem. Polen gikk videre til finaleserien fra åttendeplass og holdt denne posisjonen til siste serie. Kubackis siste store hopp gjorde at laget vårt kunne overta finnene og avslutte konkurransen på en syvende plass. Konkurransen endte med at Østerrike vant foran Norge og Tyskland.

VM i Titisee-Neustadt 2022 (9. desember 2022). Kubacki viste et glimt!

Dawid Kubacki tok andreplassen i fredagens hopp i Titisee-Neustadt fordi han gjorde et flott hopp på 144 meter i andre runde og katapulterte seg fra femteplass.