Home » Skiskyting: Anaïs Chevalier-Bouchet tar sin første pallplass for sesongen i Östersund

Skiskyting: Anaïs Chevalier-Bouchet tar sin første pallplass for sesongen i Östersund

by Thure Lindhardt

Anaïs Chevalier-Bouchet har funnet et smil igjen. Dagen etter et fullstendig savnet individ, som de andre blå, tok franskmannen opp for det denne søndagen med sin første pallplass for sesongen og sin 2. plass på sprinten av Östersund (Sverige).

Den feilfrie rumpa hennes på rifla var ikke nok til å hindre svenske Hanna Oeberg fra å skinne hjemme. Den individuelle olympiske mesteren siktet også direkte mot skytebanen, men var raskere på skiene for å stjele seieren fra Anaïs Chevalier-Bouchet. Men Habs krympet ikke fra gleden over å komme til det andre trinnet på tribunen. Et resultat som i større grad samsvarer med ambisjonene til viseverdensmesteren i spesialiteten.

Skuffet over prestasjonene (52., 5 feil), lørdagen og revansjen, hadde hun et mye mer solid løp på både ski og slag (0 feil) for å bli nummer 15.e Podium i karrieren. «Det føles bra», sa hun fornøyd ved mikrofonen til stasjonen L’Equipe. Jeg er fornøyd med det jeg gjorde. Jeg ville ha full gass. Jeg var i ledelsen i første mellomspill, så måtte vi forbedre alt. Jeg er litt av en diesel, jeg trenger flere løp for å komme inn. ”Og den vil prøve å bekrefte kraftøkningen fra torsdag med en ny sprint i Östersund.

I kjølvannet hennes har Justine Braisaz-Bouchet også rettet opp situasjonen for å spille hovedrollene. Lenge på den provisoriske pallen landet hun til slutt på en god 6. plass (1 feil), bak norske Marte Olsbu-Roeiseland og hviterusserne Dzinara Alimbekava og Hanna Sola. Anaïs Bescond tok 13. plass (1 feil), mens Julia Simon (35. med 3 feil) og den unge Chloé Chevalier (55. med 3 feil) gjorde betydelig fremgang.

You may also like

Leave a Comment