Home » skiskyting | Skiskyttere etterlyser dialog. Vi avslører brevet som gikk til forbundet

skiskyting | Skiskyttere etterlyser dialog. Vi avslører brevet som gikk til forbundet

by Gunnar Garfors

Det polske skiskytterforbundet har surret av negative følelser og folkemengder en stund. Trener og sportssjef forlot laget. Dette scenariet ble advart av spillerne som sendte et brev til presidenten og styret i begynnelsen av oktober. Det var også signaturer fra ledende spillere. Vi har kommet til innholdet i brevet.

eget bilde

Aleksander Wierietielny, Justyna Kowalczyk-Tekieli, Łukasz Słonina, Sergiej Dalidowicz – dette er personene som trakk seg og avsluttet arbeidet i det polske skiskytterforbundet. Denne hendelsen kan sjokkere fansen nok til at lanseringssesongen begynner neste måned.

Skiskyttere etterlyser dialog

Før den offisielle kunngjøringen om avgangen til B- og ungdomslagets trenere og sportsdirektør, forsøkte spillerne å snakke med styret og forbundspresidenten. Sportsinwinter.pl-portalen mottok brevet sendt til Joanna Badacz 3. oktober. Polske skiskyttere ba om dialog og uttrykte dyp bekymring for situasjonen. De la vekt på at de ansvarlige hadde bidratt mye til utviklingen av vinterskiskytingen i landet vårt. Det originale brevet er publisert nedenfor.

Det er verdt å merke seg at på slutten er det signaturer fra ledende polske skiskyttere. Nesten alle landslagsspillere har valgt å støtte brevet. Det er også underskrifter fra ungdomsgruppa og B.

Kilde: egne opplysninger

Nylige innlegg av Mateusz Wasiewski (Se alt)

You may also like

Leave a Comment