Home » Skiturer for Snow Panther – RUNANDTRAVEL.pl

Skiturer for Snow Panther – RUNANDTRAVEL.pl

by Peter Østbye

DYNAFIT arrangerer den internasjonale snøpanterdagen for trettende gang. I år vil kampanjen for å beskytte merkevarens «symbol» finne sted 5. mars. Som en del av arrangementet oppfordrer DYNAFIT turnerende fans fra hele verden til å klatre på seler og på slutten av dagen, konvertere hver høydemeter til 1 cent og donere hele beløpet til Snow Leopard Trust, som har jobbet i 40 år for å redde fra utryddelse for å beskytte en truet snøleopardart.

Til årets utgave har merket bestemt seg for å forberede spennende overraskelser. Du kan skalere høydemetere sammen som en del av tradisjonelt organiserte arrangementer, men også alene og hvor som helst. Alt du trenger å gjøre er å dokumentere turen med en GPS-enhet og deretter sende filen til DYNAFIT – merket vil inkludere målerne i det samlede resultatet. Nytt vil også være en begrenset Snow Leopard-produktlinje laget i samarbeid med den franske kunstneren Lauriane Miarę. 100 % av inntektene fra salget av tre unike stiler – t-skjorter, band og capser – vil bli donert til Snow Leopard Trust-kontoen.

Akselerere! Samle meter for Snow Panther.

Dette mottoet vil veilede skiturister i flere land lørdag 5. mars. Premisset er enkelt: Jo flere deltakere gjør sitt beste, jo mer penger strømmer inn i Snow Leopard Trust-fondet. Det spiller ingen rolle om du er ny på kurvebaserte ski eller en erfaren skiturist – hvert steg opp på fjellet teller! DYNAFIT er også tilgjengelig for alle konkurrenter som ikke har eget utstyr: I løpet av arrangementets varighet vil merket tilby et sett med testprodukter som kan lånes gratis, og DYNAFIT-teamet vil være på stedet for å støtte deltakere tilgjengelig og vil svare på spørsmål om produktene, teknologien eller selve aktiviteten.Den 13. internasjonale snøpanterdagen vil finne sted i 12 land og hvert arrangement vil bli ledsaget av et innholdsrikt, motiverende program og en flott atmosfære.

Men hvis du foretrekker å gå på ski alene, vennligst gjør det 5. eller 6. mars og ta med GPS-enheten din! Send deretter inn spordokumentene dine innen søndag 6. mars kl. 18:00 (CET) ved å bruke skjemaet på dynafitint.typeform.com/sld2022. DYNAFIT konverterer hver klatret meter til 1 cent for Snow Leopard Trust!

Dynafit-merket inviterer deg til å delta i den 13. utgaven av den internasjonale snøpanterdagen på et av følgende steder. Oppdateringer og detaljer vil bli lagt ut på dynafit.com/snow-leopard-day-2022.

NIEMCY – Fussen, Tegelberg
FINLAND – Akaslompolo
FRANKRIKE – Val Thorens
HELLAS – Mount Falakro, Drama (19.–20. februar)
WŁOCHY – Spiazzi di Gromo, Bergamo
NORGE – Skianlegg Tusten, Molde
ØSTERRIKE – St. Johann in Tirol
POLEN – Zawoja, Mosorny Groń (26. februar)
SZWAJCARIA – Berghaus Sulzfluh, Partnun, St. Antönien (6 marca)
SLOVENIA – Zelenica
SPANIA – Le Cerdanya (6. mars)
TSJEKKIA – Nedre Mähren

Dynafit Snow Leopard Limited Edition – stilige produkter for en god sak

I år kan snøleopardfans for første gang utstyre seg med begrensede spesialutgaver, som er tilgjengelig i merkets nettbutikk og på utvalgte arrangementer. Den unike grafikken er æren av den franske kunstneren Lauriane Miary, som kledde Irbis i en moderne stil. Når du ikke kan dra på selkjøring, lar en t-skjorte, lue og pannebånd deg støtte den truede arten uten en dråpe svette – DYNAFIT gir 100 % av midlene fra produktsalg til Snow Leopard Trust.

/pressemelding/

You may also like

Leave a Comment