Home » Sky CEO på iPhone-modell, originalt innhold, aggregering – The Hollywood Reporter

Sky CEO på iPhone-modell, originalt innhold, aggregering – The Hollywood Reporter

by Peter Østbye

Sky vil fortsette å øke forbruket sitt på originalt innhold og satser på iPhone-lignende inntektsmuligheter gjennom nye teknologier, for eksempel en nylig lansert bredbånds-TV som tilbyr månedlige betalingsplaner, fortalte administrerende direktør Dana Strong på en konferanse i London torsdag. .

Diskuter Skys fokus på å utvide sitt originale innhold med tidligere suksesser som f.eks Tsjernobyl, sa hun at selskapet spiller en «stor rolle» i Storbritannias «kulturelle økonomi» med over 500 millioner pund (over 610 millioner dollar) brukt på originalt innhold i mer enn 200 originaler i år, mer enn det tredobler utgivelsen i 2019, sa hun , på Media and Telecoms 2022 & Beyond-konferansen arrangert av Deloitte og Enders Analysis. Sky har de siste årene kontinuerlig utviklet sin opprinnelig budsjettmed morselskapet Komcast gjentok sin forpliktelse til å fremskynde utgiftene ytterligere.

Åpningen av produksjonskomplekset Sky Studios Elstree om noen måneder vil bringe produksjonen i Storbritannia til en verdi av USD 3 milliarder over fem år, har selskapet annonsert. Viktigere, «vi har gjort en god jobb med flere forskjellige stemmer» for å sikre at «spekteret av historiefortelling … er veldig bredt og ekspansivt nå».

Med levering av eget innhold og tilbud fra andre kringkastere og medieselskaper, stiller Sky i økende grad spørsmålet: «Hvordan kan vi koble forbrukere med innhold?».

Sky Glass, en bredbånds-TV som ikke trenger en parabol for å få tilgang til selskapets komplette pakke med tjenester og nye funksjoner, inkludert en spilleliste som samler innhold fra forskjellige tjenester, ble lansert i Storbritannia i oktober og utvides til andre markeder i Storbritannias år.

«Teknologisk innovasjon har alltid vært i hjertet av Sky’s,» forklarte Strong, og la merke til at Sky Glass endrer lyd og farger avhengig av om folk ser på filmer eller sportsprogrammer, for eksempel.

Konsernsjefen kalte også Sky Glass «vårt fremtidige innovasjonssenter». Og hun sa at selskapet vil lansere Sky Stream, en strømmeenhet, og også tilby kameraer for å gi seerne delte opplevelser. Innholdsaggregering er en nøkkelstrategi for Sky, som lar forbrukere få tilgang til Sky og annet innhold. «Kjernen i det vi gjør for forbrukere er at vi setter sammen flott innhold og gjør det tilgjengelig for kundene slik at de kan velge hva de vil se,» sa hun og kalte Sky Glass «en plattform for oss.»

Å målrette et stadig mer «streamingbasert» publikum på denne måten åpner også for nye forbrukersegmenter for Sky til rimelige priser og skaper inntektsgenereringsmuligheter, sa Strong. Kostnaden for Sky Glass-enheten avhenger av størrelsen og starter på £649 ($881,88) eller £13 ($17,65) per måned. Strong sa at det overførte selskapet til «iPhone-modellen effektivt» ved å belaste månedlige avgifter for eierskap av enheten. Strong sa at det er «et vakkert neste skritt når vi gjør Sky tilgjengelig».

Strong la merke til at det har gått nesten 18 måneder siden hun kjøpte Sky, og sa at selskapet kommer seg «ekstraordinært godt» etter virkningen av koronaviruspandemien. Og «vi beveger oss virkelig» med teknologiske innovasjoner som Sky Glass og streaming joint venture SkyShowtime med Paramount Global, tidligere kjent som ViacomCBS. Etter partnerne har mottatt «full regulatorisk godkjenning». For dem vil selskapet lansere en ny abonnementsvideo-on-demand-tjeneste tidligere i år i mer enn 20 europeiske territorier, inkludert Spania, Portugal, Nederland, Tsjekkia, Ungarn, Polen, Sverige, Danmark, Norge og Finland. i år. Områdene omfatter 90 millioner husstander.

Comcast har kjøpt opp den europeiske betal-TV-giganten Sky et av de beste tilbudene i mediebransjen fra 2018. I januar 2021 utnevnte han Strong som administrerende direktør, etterfulgt av Jeremy Darroch som bestemte seg for å trekke seg fra stillingen. Strong, som rapporterer til Comcasts styreformann og administrerende direktør Brian Roberts, har tidligere fungert som president for forbrukertjenester for Comcast Cable over 25 år fra Internasjonal Erfaring fra telekom og media. Hun har også tidligere fungert som president og COO for Virgin Media i Storbritannia, Director of Transformation hos John Malone’s Liberty Global og COO i Austar i Australia.

I fjor høst, sa Strong en bransjekonferanse som Sky planlegger å utvide til fastlands-Europa i de kommende årene for å øke innholdsskapende aktiviteter og øke mangfoldet. «Det er ingen tvil om at vi alle kan gjøre det bedre,» sa hun den gang.

You may also like

Leave a Comment