Home » Skytter Raimeda Bučinskytė – Femte i Europa – Respublika.lt

Skytter Raimeda Bučinskytė – Femte i Europa – Respublika.lt

by Erlend Loe

Den litauiske skytteren Raimeda Bučinskytė ble nummer fem under EM for funksjonshemmede i Hamar, Norge. Et medlem av det litauiske paralympiske laget fra Šiauliai deltok i kvinnenes 10-meter luftpistolskytekonkurranse, hvor de nådde finalen.


×

1 bilde

Skytten Raimeda Bučinskytė er den femte i Europa. Foto fra Den internasjonale paralympiske komité

R. Bučinskytė kom til finalen med det sjette resultatet hun oppnådde i uttakskonkurransen onsdag morgen. I dem scoret Šiauliai 544 poeng og var blant de åtte beste utøverne.

I finalen, som fant sted onsdag ettermiddag, klarte R. Bučinskyte å klatre enda et trinn. Litaueren fikk 171,1 poeng og endte på femteplass i sluttstillingen.

«Logisk sett burde jeg være fornøyd med femteplassen i Europa, men jeg vil ikke skjule at jeg angrer. Jeg var leder i finalen, men noen få feil hindret meg i å gå videre.

Jeg er fysisk klar, men psykologien henger. Dette adrenalinet ser ut til å slå av hjernen… øynene til deg, hendene til deg, hodet til deg. vil du bedre Ville være den første. Men ærlig talt så vet jeg ikke engang om jeg ville vært fornøyd med førsteplassen fordi kalkunen som tok bronse satt der og gråt.

Vel, men dette mesterskapet har vist at jeg kan og kan håndtere adrenalinet på en eller annen måte. Det gjør vondt i hjertet mitt nå, men det er en entusiasme for å snu den lette smerten til et enda større arbeid og en klarere følelse av seg selv. Du kan se hvilke store feil du gjør,” diskuterte R. Bučinskytė.

Olivera Nakovska-Bikova fra Nord-Makedonia ble europamester, Aysel Ozgan vant sølv og en annen tyrkisk idrettsutøver, Aysegul Pehlivanlar, vant bronse.

Siste video av konkurransen: https://bit.ly/34MXIQn

Avisabonnement på nett


Uenig – la oss diskutere!

Ikke bekymre deg for kommentatorer, men kommentarer som inneholder banneord vil automatisk bli fjernet uten unnskyldninger.

Respublika.lt forbeholder seg retten til å fjerne ukulturerte kommentarer som er erfarne, off-topic, signert på vegne av noen andre, bryter loven, fremmer spam eller oppfordrer til kriminalitet. Hvis du oppfordrer til vold, rasemessig, nasjonalt, religiøst eller annet hat, kan ordene dine bli en tung byrde på veien tilbake – vi vil dele dine detaljer med de litauiske spesialtjenestene på forespørsel.

You may also like

Leave a Comment