Home » Slik avslutter du abonnementet på SkyShowtime: tekniske problemer, lyd, tale, stereoteksting, klipping fast

Slik avslutter du abonnementet på SkyShowtime: tekniske problemer, lyd, tale, stereoteksting, klipping fast

by Peter Østbye

SkyShowtime dukket opp på det polske markedet 14. februar som den siste av de store amerikanske spillerne. Tidligere har Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max og Disney+ debutert. Den nye tjenesten inneholder innhold fra DreamWorks, Nickelodeon, Paramount+, Paramount Pictures, Peacock, Showtime, Sky og Universal. Standardabonnementet koster PLN 24,99 per måned, men frem til slutten av mars kan du dra nytte av kampanjeprisen på PLN 12,49. For brukere som ikke logger ut. Med mindre standardavgiften økes.

Problem med innholdsklipping

Allerede før debuten ble plattformen kritisert for mangelen på 4K Ultra HD-innhold. Det kan virke som om Full HD-innhold fungerer helt fint. Dette skjedde imidlertid ikke. Interessant nok er SkyShowtime-applikasjonen ikke helt ny. For eksempel bruker Android TV-brukere for øyeblikket versjon 1.8.73. Tjenesten har vært operativ i Danmark, Finland, Norge og Sverige siden 20. september 2022. Grensesnittet er basert på Peacock-applikasjonen utgitt i USA 15. juli 2020.

De mest kritiske kommentarene gjelder SkyShowtime-stamming når du ser på individuelle produksjoner. Brukerne påpeker at de også bruker konkurrerende strømmetjenester og at de fungerer perfekt.

Vil du rette opp feilene dine som å klippe filmer eller serier? Dette problemet eksisterer ikke på noen annen plattform (selv 4k) – skrev Maciej på SkyShowtimes Facebook-profil. – Flotte filmer og serier, men det er en stor skje med tjære i dette honningfatet. Under avspilling kommer det flere og flere rykk og enkeltbilder. Dessverre ødelegger det effektivt moroa ved å se på – sa Paweł.

Brukere av noen enheter hevder at etter å ha startet SkyShowtime-applikasjonen, var det problemer med driften av andre applikasjoner i Android TV OS. Programvaren skal laste systemet fra Google. – Er du klar over at ikke bare Android TV-appen din (Philips i mitt tilfelle) ikke fungerer, men at den også ødelegger andre strømmetjenester? spurte Darius retorisk. Noen nettbrukere påpeker også at plattformens applikasjon tar svært lang tid å starte sammenlignet med konkurrentene, til og med flere sekunder.

Sammenlign med Viaplay og Showmax

Det har også vært sammenligninger med Viaplay, hvis brukere har hatt problemer med at Bundesliga, Premier League eller KSW-gallaer ble replikert, noe som har ført til klager og klager Saker fra Kontoret for konkurranse og forbrukerbeskyttelse.

Faktisk passer lenken til for eksempel Netflix, HBO Max eller Amazon, og det er ingen problemer. Men denne tjenesten eller Viaplay krever en spesiell og unik tilkobling – ironisk nok i et av SkyShowtime-klientens diskusjonsfora.

Det var også sammenligninger med Sør-Afrika Showmax, som avsluttet sin virksomhet i Polen tidlig i 2019.- Slik ser jeg på meningene til andre brukere og jeg ser at jeg ikke er den eneste som har problemer med applikasjonen. Det har aldri vært en så håpløs start på en strømmeplattform. Gitt et veldig dårlig bibliotek og en forferdelig applikasjon, ser jeg ingen sjanse til å opprettholde denne siden i vårt land. Showmax blir minnet om dette. De vil ikke gå til «Yellowstone» på lenge – sa David i plattformprofilen.

SkyShowtimes pressekontor svarte ikke på spørsmålene våre om klippeproblemene. Selskapet kommenterer heller ikke de fleste av disse brukerforslagene og refererer ikke til teknisk støtte.

Kan SkyShowtime dele Showmax sin skjebne? – Noen forveksler til og med SkyShowtime med Showmax. SkyShowtime-navnet er et markedsføringsskudd fordi det er for komplisert for Polen, og ingen av disse merkene var allment kjent verken i Polen eller i landene der denne plattformen ble lansert. En bedre løsning ville være å kalle tjenesten Sky, for det er et kort og minneverdig ord. Jeg er overrasket over at siden kunngjøringen av SkyShowtime, det vil si i august 2021, har ingen perfekt og stabil applikasjon blitt utarbeidet. I dag kan man si at det er en Viaplay-film og en Viaplay-serie. Det ligger imidlertid seriøse filmer bak prosjektet, som trolig vil håndtere disse problemene over tid. Eksempelet med Viaplay viser at til tross for tekniske mangler kan mange abonnenter vinnes i Polen – vurderer sjefen for en av strømmetjenestene i et intervju med Wirtualnemedia.pl. Viaplay har 1,2 millioner abonnenter i Polenog SkyShowtime kan bli finansiert gjennom en salgsfremmende pris og rettigheter til Hollywood-produksjoner.

Det er mange problemer med lydsporet

Noen SkyShowtime-abonnenter hevder at plattformen er lydmessig svakere enn alle større konkurrenter. Bithastigheten til stereomateriale er vanligvis ikke mer enn 100 kbps, Dolby Digital+ 200 kbps, mens Netflix tilbyr lignende produksjoner med bithastigheter over 600 kbps. I tillegg tilbys Dolby Digital 5.1-lyd på produksjoner på originalspråket, i stedet for med en polsk voice-over, slik noen polske abonnenter kan forvente.

Hvorfor har ikke de fleste filmer 5.1-lyd, kun stereo? Når jeg ser på den, viser mottakeren hvilke høyttalere som er aktive. Surroundlyd er bare tilgjengelig for enkelte filmer. Vil det endre seg? – spurte Maciej i SkyShowtime-profilen. Han fikk ikke noe svar. – Google TV/Android TV, kun stereo. Drama for meg. Jeg kommer over 1080, men å se Jurassic World i stereo er uutholdelig for meg. Fint å se mange eldre filmer. Den kan friskes opp, men jeg vil at den skal være av grei kvalitet. Som ethvert amerikansk selskap, start nederst. HBO har også bare vist stereo i lang tid – innrømmet en annen bruker.

Det er også mindre tekniske feil. Etter å ha logget på applikasjonen starter noen nye SkyShowtime-brukere den engelske lyden som standard. Først etter å ha endret innstillingene kan de se filmer og serier på polsk. Andre abonnenter ser undertekster selv om de har slått dem av. Det er heller ingen mangel på klienter hvis applikasjon stenger seg selv. Noen kultproduksjoner som «The Scent of a Woman» er kun tilgjengelig med polske undertekster og i engelske, spanske og ungarske språkversjoner. Abonnenter anklager også SkyShowtime for ikke å gjøre hele sesonger av serier tilgjengelige i USA tilgjengelig i Polen. – Plattformen vår har akkurat startet i Polen, og vi utvikler fortsatt film- og seriekatalogene våre for å tilby polske seere så mye god underholdning som mulig. Vær tålmodig SkyShowtime forklarer som svar.

You may also like

Leave a Comment