Home » Slik kan du trygt tilbringe ferien i inn- og utland. Oppgave til det nasjonale helsefondet i Bydgoszcz [zdjęcia, wideo]

Slik kan du trygt tilbringe ferien i inn- og utland. Oppgave til det nasjonale helsefondet i Bydgoszcz [zdjęcia, wideo]

by Catherine Monroe


Slik kan du trygt tilbringe ferien i inn- og utland. Oppgave til det nasjonale helsefondet i Bydgoszcz [zdjęcia, wideo] – Polsk Radio PiK– Det er verdt å vite hva slags medisinsk behandling vi kan bruke i sommerferien – sa talskvinnen for Kuyavian-Pomeranian National Health Fund Barbara Nawrocka. Resteneglene ble minnet om dagens onsdag med forebygging. Aksjonen arrangeres av Nasjonalt helsefond.

– La meg kort minne deg på at vi, innbyggerne i Kuyavian-Pomeranian Voivodeship, drar til sjøen i fjellet for å feriere og Gud forby at vi trenger medisinsk hjelp, vi har rett til å bruke for eksempel barneskolehelsetjenester : enhver institusjon som har kontrakt med det nasjonale helsefondet. Vi kan også bruke nattetjenestene, inkludert på helligdager og andre steder utenfor vårt bosted – la Barbara Nawrocka til.

Aleksandra Hübner fra Intercor Medical Center fortalte om hva vi bør vurdere når vi skal på en eksotisk ferie. – Det viktigste er informasjon, å kontakte klinikken. Legen informerer deretter pasientene om de viktigste vaksinasjonene og nøyaktig når de bør vaksineres. Dokumentasjon kreves ved medisinering. Pasienten har all medisinsk informasjon, nøyaktig hva de tar, hvilke medisiner de tar, så de har egentlig all informasjon oppdatert.

Når du reiser til land i EU, Storbritannia eller EFTA-landene (dvs. Island, Liechtenstein, Norge og Sveits) er det verdt å ha et EHIC-kort, dvs. det europeiske helsetrygdkortet. Detaljert informasjon om forebygging og gjeldende regler, f.eks. B. i eksotiske land, skaffe fra sanitære og epidemiologiske stasjoner på provins- og distriktsnivå.

Mer informasjon i Maciej Wilkowskis rapport og på nettsiden Nasjonalt helsefond.


07.05.2023, 06:45

Ukrainske barn kunne bli bedre kjent med Bydgoszcz.  Tilhengere av Safe World på Radio PiK [zdjęcia]


07.04.2023, 16:57

De tar med barn på en reise rundt i verden.  Animasjoner i kultursenteret i Świecie


07/04/2023, 07:51

Barn laget drømmedagbøker på biblioteket.  Og de lærte å illustrere bøker [zdjęcia]


07.03.2023, 16:43

En mor og et barn sitter i hver kajakk.  Familieløp ved Smukalski-reservoaret [wideo, zdjęcia]


07/02/2023, 18:24

Små pirater tok over Toruń.  Den yngste laget sabler og seilte skuta ut på havet [zdjęcia]


07.01.2023, 19:27

Eksotiske dyr, vannverk og fly.  Dagleir i Dominicczek Oratory


07.01.2023, 09:27

Mange kranser og midtsommerfest.  Polsk Radio PiK i Dobrzyń nad Wisłą [zdjęcia]


30.06.2023, 19:00

Musikalsk, gymnastikk, trivelig.  Det blir mange attraksjoner i løpet av helgen [przewodnik]


30.06.2023, 11:08

arkiv

man

tirs

Gifte seg.

Gjøre.

Fru.

satt

Sol.


Viktig: Våre nettsider bruker informasjonskapsler.

Vi bruker informasjon som lagres ved hjelp av informasjonskapsler og lignende teknologier, for eksempel til reklame- og statistiske formål og for å tilpasse tjenestene våre til brukernes individuelle behov. De kan også brukes av våre samarbeidende annonsører, forskningsselskaper og leverandører av multimediaapplikasjoner. I programmet som driver Internett kan du endre innstillingene for informasjonskapsler. Hvis du bruker nettsidene våre uten å endre innstillingene for informasjonskapsler, vil de bli lagret i enhetens minne. For mer informasjon se vår Personvernerklæring

Materialet publisert på nettstedet www.radiopik.pl, merket med forkortelsen «PAP», er en del av PAP informasjonstjenester, en database produsert og utgitt av Polska Agencja Prasowa SA med base i Warszawa. De er beskyttet av bestemmelsene i loven av 4. februar 1994 om opphavsrett og beslektede rettigheter og loven av 27. juli 2001 om beskyttelse av databaser. Materialene ovenfor brukes av den polske kringkastingsstasjonen Radio Regionalna i Bydgoszcz “Polskie Radio Pomorza i Kujaw” SA på grunnlag av en passende lisensavtale. Enhver bruk av det aktuelle materialet av brukere av portalen, med unntak av unntakene gitt i loven, spesielt for tillatt personlig bruk, er forbudt. PAP SA fastsetter at videre formidling av materialet nevnt i art.1 skal skje. 25 § 1 punkt b) i lov om opphavsrett og nærstående rettigheter er forbudt.

Jeg forstår og går til siden

You may also like

Leave a Comment