Home » Slik lever Dariusz fra «Kjærlighetens sanatorium» i dag. Selv etter bryllupet. Han møtte partneren sin takket være et program på TVP 1. Se på bildene [31.08.2023]

Slik lever Dariusz fra «Kjærlighetens sanatorium» i dag. Selv etter bryllupet. Han møtte partneren sin takket være et program på TVP 1. Se på bildene [31.08.2023]

by Peter Østbye

Hvem er Dariusz Kosiec? Han bor i Norge. Han deltok i den siste utgaven av «Sanatorium of Love». Han fant ikke kjæresten sin på showet, selv om han var veldig interessert i Anita fra Bydgoszcz. Men takket være programmet møtte han Jola fra Inowrocław. Han fridde til henne og hun godtok forslaget. Bryllupet fant sted fredag ​​28. juli i hagen til Jaśminowy Grove nær Inowrocław. Se hvordan Dariusz fra «Kjærlighetens sanatorium» tilbrakte tiden sin i Inowrocław og Kruszwica.

Innhold

Dariusz Kościec fant ikke sin elskede i programmet «Sanatorium of Love». Imidlertid fant han henne takket være deltakelsen i dette realityprogrammet.

Jeg har bare vært skilt i 2 år. Det var vanskelig for meg. Mannen var vant til å bo sammen med en annen person. Takket være den femte utgaven av «Sanatorium of Love» møtte jeg min vakre Jola. Ikke i kjærlighetens sanatorium, men takket være dette programmet understreket han på showet «Spørsmål om frokost» Darius Kosiec.

Hvordan skjedde det? I showet «Spørsmål til frokost» på TVP 2 Jola fra Inowrocław, Dariusz sin nåværende kone, fortalte om det. Det viser seg at Jola og Dariusz møttes takket være Agnieszka – en venninne som Jola jobber med på sykehuset.

– Vi dro til Sopot sammen. Så viste hun meg Dareks bilde. «Se, dette er min venn. Han deltok i «kjærlighetens sanatorium» – sa hun. Da bestemte jeg meg spontant for å sende ham en venneforespørsel på Facebook. Jeg gjorde dette. Et øyeblikk senere var det den første samtalen. Det var veldig raskt – sa Jola fra Inowrocław.

De møttes i Sopot.

Så snart vi møttes visste vi at vi var skapt for hverandre Jola tilsto.

Jolas datter deltok også i showet «Spørsmål til frokost».

– For det første er jeg veldig glad for at mamma endelig har sin andre halvdel og at hun er fornøyd jenta tilsto.

– Han er en helt annen person i livet enn på skjermen «Sanatorium of Love» – avslørte Jola i programmet «Spørsmål til frokost».

Hun innrømmet imidlertid at hun ikke hadde sett episodene der hennes utvalgte dukket opp, og hun hadde heller ikke tenkt å se dem.

Sjekk ut galleriet(13 bilder)

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment