Home » Slik lever Dariusz Kosiec fra «sanatoriet Miłość 5». Utsikten fra huset hans i Lillestrøm er fantastisk!

Slik lever Dariusz Kosiec fra «sanatoriet Miłość 5». Utsikten fra huset hans i Lillestrøm er fantastisk!

by Gunnar Garfors

Den femte utgaven av TVP-showet «Sanatorium of Love», elsket av seerne, var full av uttrykksfulle deltakere. En av dem var Dariusz fra Szczecin. På et tidspunkt i livet bestemte pasienten seg for å emigrere til Norge for å jobbe. Man må innrømme at Dariusz Kosiec bor på et vakkert sted! Se selv – han gikk bare med på å vise oss hvordan leiligheten hans ser ut i utlandet!

«Kjærlighetssanatorium 5»

Darius Kosiec er en av 12 pasientersom bestemte seg for å prøve å finne kjærligheten på settet til det femte nummeret «Kjære sanatorium». En 61-åring fra Stettin som ikke legger skjul på sine egne brennende temperament Han er veldig aktiv og elsker å være rundt mye. Ikke rart at etter å ha separert fra sin kone etter nesten 25 år, bestemte han seg for å prøve lykken i «kjærlighetens sanatorium».

Selv om Dariusz ikke fant kjærligheten i programmet, smilte lykken til ham fra TVP-kameraene. For en tid siden skrøt pasienten av det til oss han er lykkelig forelsket! I tillegg er han og hans utvalgte allerede forlovet og planlegger å gifte seg snart!

På et tidspunkt i livet, mens Dariusz fortsatt var gift, bestemte han seg for å emigrere til Norge, hvor han fortsatt bor i dag. Pasienten jobber for tiden som bussjåfør og setter mest pris på kontakten med andre på jobb. Som han innrømmer, angrer han ikke på å flytte til utlandet, for selv om han ennå ikke er pensjonist, mener han at eldre bor mye bedre i Norge enn i Polen.

Jeg dro til Norge hovedsakelig av økonomiske årsaker. Når det gjelder livene til pensjonister i Norge, har de det definitivt bedre enn pensjonister i Polen – innrømmet Dariusz i et intervju med Telemagazyn.

Kurstedet har slått seg til i den pittoreske byen Lillestrøm i Sør-Norge. Leiligheten hans er innredet på en enkel og funksjonell måte, i lyse farger typisk for skandinavisk design. Alt dette kompletteres av en fabelaktig utsikt fra Dareks leilighet, hvor du kan beundre det fantastiske snødekte fjellandskapet.

Sjekk ut galleriet(24 bilder)

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment