Home » Slik reagerte Blanka på overgangen til finalen i Eurovision 2023. «Lecimy, Polska!» – Ren underholdning

Slik reagerte Blanka på overgangen til finalen i Eurovision 2023. «Lecimy, Polska!» – Ren underholdning

by Connie Nielsen

Den andre semifinalen i Eurovision 2023 er bak oss, hvor Blanka presenterte seg på scenen. Artisten sang sangen «Solo» og imponerte publikum så mye at hun nådde den store finalen i Eurovision Song Contest, som arrangeres lørdag 13. mai. Slik reagerte hun.

Slik reagerte Blanka på overgangen til finalen i Eurovision 2023

Blankas opptreden fikk gode karakterer og gledet både TV-seere og nettbrukere. Sistnevnte hadde som vanlig delte meninger, men de positive seiret. Internett-brukere satte ikke bare pris på Blankas harde arbeid, men også showet – de trakk oppmerksomheten til de iøynefallende danserutinene og grafiske elementene. Det hele fikk Blanca inn i den store finalen i Eurovision Song Contest 2023. Artisten reagerte spontant på denne nyheten. Hun viste alt på InstaStory.

– Å kjære Gud! du er fantastisk jeg elsker deg Takk for støtten. Vi drar, Polen! 0 ropte glad, Blanka.

I mellomtiden gir bookmakerne imidlertid ikke Blanca noen store forhåpninger om å vinne Eurovision Song Contest 2023. Agnieszka Hakiert, en ekspert som lærer deltakerne å synge «Your face is familiar to me», har et lignende syn. «Versene, bridgen og pre-refrenget er litt ustabile når det gjelder intonasjon. Etter min mening var det ikke nok vokalfinesser, melodiske endringer, vokalomfang og pynt til å vinne. Når du synger en sang basert på den femte, blir det vanskelig å vinne. Men som du vet, så krysser jeg alltid fingrene for Polen!» sa hun til Gossip.

Eurovision Song Contest 2023 finner sted lørdag 13. mai. 26 artister fra land som Kroatia, Moldova, Sveits, Finland, Tsjekkia, Israel, Portugal, Sverige, Norge, Serbia, Albania, Kypros, Estland, Belgia, Østerrike, Litauen, Australia, Armenia og Slovenia vil konkurrere om seiersscenen, Storbritannia , Tyskland, Frankrike, Spania, Italia, Ukraina og Polen.


Les også:
Vinner Blanka Eurovision Song Contest 2023? Eksperten til «Ansiktet ditt ser kjent ut» dømmer
Les også:
Blanka i finalen i Eurovision Song Contest 2023. Stasjonen var i opprør. Internett-brukere er delt

Galleri:
Blankas reaksjon på å vinne semifinalen i Eurovision 2023

You may also like

Leave a Comment