Home » Slik spiller Polen mot Chile. Michniewicz viste frem troppen til den siste testen før det polske landslaget

Slik spiller Polen mot Chile. Michniewicz viste frem troppen til den siste testen før det polske landslaget

by Erlend Loe

– Uten kaptein Robert Lewandowski, som ikke kommer på banen i det hele tatt. Og det er mye som tyder på det med tre, ikke fire, forsvarere. Ja, Polen spiller mot Chile, i den siste sparringen før flyturen til Qatar – skrev Bartłomiej Kubiak, journalist på Sport.pl, onsdag morgen.

se videoen
Her er den fremtidige målvakten til det polske landslaget. «Har karakter, selvtillit»

Beslutningen var tatt. Drakonisk straff for Lewandowski for det røde kortet

Det meste av Bartłomiej Kubiaks informasjon er allerede bevist. Startende XI Robert Lewandowski, som kun var på benken, mangler imidlertid. Świderski og Milik vil dukke opp i angrep. I tillegg skal polakkene faktisk spille med tre, ikke fire forsvarere i kampen mot Chile. Jan Bednarek og Kamil skal spille i forsvar Glik og Jacob Kiwior.

Michniewicz viste troppen til Chile

Som vi annonserte, inkluderte start-XI for Chile også spillere som Michniewicz sa ikke hadde spilt i klubbene deres nylig. Disse er: Grzegorz Krychowiak, Karol Świderski, Szymon Żurkowski, Jan Bednarek og Kamil Glik. Krychowiak spilte sin siste kamp i Al-Shabab i midten av oktober fordi den arabiske ligaen suspenderte kampene en måned før verdensmesterskapet. Swidersky fra Charlotte FC Han kom ikke til sluttspillet og har ikke spilt på over en måned. På den annen side har ikke Żurkowski flyttet til Fiorentina siden sesongstart. Også Bednarek sliter, som ikke ble med i Aston Villa-troppen i sommer etter å ha forlatt Southampton, og Kamil Glik, som pådro seg en hamstringskade for en måned siden og først led i Beneventos 2-1-seier mot forrige helg, SPAL var tilbake i kampen. spill.

«Kanskje kampen mot Chile ikke vil endre troppen, men det vil gi oss noen ledetråder. Jeg tror at både vi og Mexico, som spiller mot Sverige på onsdag, ikke vil vise alt nå. Jeg forventer forvirrende løsninger fra dem, men vi vil bruke dem også – sa Michniewicz på pressekonferansen før kampen.

Og selv om han ikke har spesifisert hva disse løsningene vil være, er det nok av bevis på at han spiller med tre forsvarere. Så ikke nødvendigvis en der han skal spille mot Mexico neste uke.

Kampen mot Chile blir den siste testen for det polske landslaget før VM i Qatar, som starter søndag. De hvit-røde spiller sin første kamp tirsdag 22. november. Mexico vil være deres motstander. Da møter polakkene Saudi-Arabia (26. november) og Argentina (30. november).

John CarewDen 91-dobbelte representanten for Norge må i fengsel. Retten behandlet ham «mildt»

Troppen til det polske landslaget til kampen mot Chile

Skorupski – Bednarek, Glik, Kiwior – Gumny, S. Szymanski, Krychowiak, Żurkowski, Frankowski – Świderski, Milik.

Chiles lag:

Bravo – Maripan, Medel, Sierralta – Soto, Mendez, Vidal, Nunez, Swaziland – ValenciaSanchez

You may also like

Leave a Comment