Home » SME Finance har vunnet den prestisjetunge Tech5 Award fra The Next Web

SME Finance har vunnet den prestisjetunge Tech5 Award fra The Next Web

by Thure Lindhardt

Det litauiske fintechselskapet SME Finance har vunnet den prestisjetunge Tech5-prisen for de raskest voksende oppstartsbedriftene i Europa. Prisene blir organisert av The Next Web, en teknologinyhets- og konferanseplattform som eies av Financial Times Group, ifølge en pressemelding.

Tech5 Awards deles ut for åttende gang. De måler ytelsen, veksten og potensialet til oppstartsbedrifter. I år var vinnerne 100 topp teknologistartere fra 20 europeiske land.

«Vårt mål er å bruke de beste teknologiene for å gi bredest mulig tilgang til kreditt for små og mellomstore bedrifter (SMB) hvis behov ikke alltid kan dekkes av den tradisjonelle banksektoren. Vi er glade for at vår innsats for å løse problemet med dårlig SMB-service og betjene denne sektoren raskere og bedre har blitt verdsatt av The Next Web-utviklere. Vi håper at dette gir oss enda mer motivasjon til å hjelpe selskaper i alle baltiske land å vokse, sier Mindaugas Mikalajūnas, administrerende direktør i SME Finance.

Det året vokste SME Finances låneportefølje med 70 %. – fra 94 millioner til 160 millioner euro. I tillegg hentet SME Finance 120 millioner dollar i september. Den planlegger å øke låneporteføljen til EUR 200 millioner i år ved hjelp av midlene investert av et alternativt kapitalforvaltningsselskap i Storbritannia. Euro.

«Den raske veksten av porteføljen vår er drevet av det unike økosystemet til SME Finance og SME Bank, der de to selskapene gir selskaper det beste innen finans- og dagbankløsninger. Strukturen, som bruker kunstig intelligens-algoritmer, tilbyr rask og skreddersydd -laget forslag for små bedrifter og mellomstore bedrifter som har hatt vanskelig for å få de midlene de trenger. Vi planlegger å utvide denne modellen til andre europeiske land – Finland, Polen, Tyskland, Spania, Nederland, forklarer M. Mikalajūnas .

Tech5 Awards ble delt ut 30. september. Under neste nettkonferanse i Amsterdam. Denne konferansen er en del av Europas største teknologifestival, som samler mer enn 24 000 mennesker hvert år. Deltakere fra hele verden. Besøkende på festivalen inkluderer gründere, utviklere, markedssjefer, direktører og beslutningstakere.

The Next Web er en teknologidrevet mediekonsern basert i Amsterdam som administrerer flere nyhets-, forretnings- og kulturinitiativer. 2008 TNW besøker mer enn 7,2 millioner mennesker hver måned. virtuelle besøkende. I 2019 ble selskapet overtatt av mediekonsernet The Financial Times.

Det er ikke tillatt å publisere, sitere eller på annen måte reprodusere informasjon fra BNS nyhetsbyrå i massemedier og på Internett uten skriftlig samtykke fra UAB BNS.

You may also like

Leave a Comment