Home » Snodige oversettelser av spanjolen etter nederlaget. Kan ikke tro hva han sa!

Snodige oversettelser av spanjolen etter nederlaget. Kan ikke tro hva han sa!

by Erlend Loe

Det spanske landslaget tapte overraskende 2-0 for Skottland tirsdag kveld i den andre kvalifiseringsrunden til EURO 2024. Ifølge en av spillerne til «La Furia Roja», David Garcia, var årsaken til nederlaget … også høyt gress.

Skottenes helt på Glasgows Hampden Park var Scott McTominay, som scoret to ganger i en sensasjonell 2-0-seier. Takket være dette har Steve Clarks spillere hele seks poeng etter to kamper. Tidligere vant Kypros 3-0 hjemme i åpningskvalifiseringen, og McTominay scoret også to ganger.

Spania, som også hadde slått Norge 3-0 hjemme noen dager tidligere, led bitterheten etter sitt første nederlag mot Skottland siden 1984. Noen spillere siterte følgende som årsaken til feilen: for mye ugress. Det var konklusjonen til David Garcia, som debuterte med nasjonale farger i det spillet.

SE OGSÅ: Vil han erstatte Josep Guardiola i Manchester City? Den mest seriøse kandidaten

– Vi la merke til før kampen at banen var for lang. Og det kostet oss dyrt. Vi kan ikke be om unnskyldning for det, vi må se på oss selv og fikse det vi gjorde galt i denne kampen, sa den 29 år gamle Osasuna-forsvareren, sitert av Marca. «Det er klart jeg er glad for å få debuten min, men det er vondt å tape. Skottland skapte to sjanser og scoret to ganger.

Overraskelsen over slike oversettelser legger ikke skjul på britiske medier, som beskriver dem som «ekstraordinære og enestående». I mellomtiden kritiserte Manchester City-forsvareren Rodri Skottland for måten de spilte på Hampden Park.

– Man må respektere denne måten å spille på, men etter min mening var det en kabaret. Spill, provoser, simuler non-stop for tid. For meg har det ingenting med sport å gjøre. Det burde dommeren ha notert seg, men han gjorde ingenting.

Ledende Skottland spiller sin neste EM 2024-kvalifiseringskamp i Norge 17. juni. Spania møter Georgia 8. september.

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment