Home » Solskjær har offisielt skilt lag med Manchester United

Solskjær har offisielt skilt lag med Manchester United

by Thure Lindhardt

«Manchester United kunngjør at Ole Gunnar Solskjær har gått av som trener. Ole vil alltid være en legende (av klubben – red.anm.) og vi tok denne vanskelige avgjørelsen med beklagelse. Arbeid som vi gjør for oss selv. Han har lagt grunnlaget for fremtidig suksess de siste tre årene, «rapporterte de røde djevlenes offisielle nettsted.

Britiske medier hadde tidligere rapportert at det etter 4-1-seieren over Watford i 12. runde av Premier League var et ekstraordinært styremøte der det ble tatt beslutningen om å skille seg fra Norge.

«Hans plass i klubbens historie vil aldri bli satt i fare, ikke bare som fotballspiller, men også som en stor mann og manager som ga oss mange fantastiske øyeblikk. Han vil alltid være medlem av Manchester United-familien og vil være med åpne armer på Old Trafford» – understreket.

Solskjær vil bli erstattet av en annen tidligere United-spiller, Michael Carrick, i kommende kamper, inkludert tirsdagens Champions League-kamp mot Villarreal.

«I mellomtiden leter klubben etter en midlertidig trener til å følge dem til slutten av sesongen,» sa Manchester United, som ligger på sjuende plass i den engelske Premier League. Han samlet 17 poeng og leder Chelsea London med 12 poeng til.

PAP / Marcin R.

You may also like

Leave a Comment