Home » Solskjær og Manchester United, det er over

Solskjær og Manchester United, det er over

by Erlend Loe

Den norske treneren ble fjernet fra vervet søndag etter å ha tapt mot Watford lørdag (4-1). Hans stedfortreder, Michael Carrick, vil handle på midlertidig basis.

Det siste slaget ble for mye for Ole Gunnar Solskjær. Manchester United-trenerens situasjon, som har vært uholdbar i flere uker, har blitt uatskillelig etter smellen i Watford lørdag (1-4). Nordmannen ble utnevnt til å lede de røde djevlene i mars 2019, og ble takket av ledelsen i den engelske klubben. «Ole vil alltid være en Manchester United-legende og vi beklager denne vanskelige avgjørelsenDet melder forbundet i en pressemelding. Selv om de siste ukene har vært veldig skuffende, bør du ikke la Solskjær glemme det store arbeidet han har gjort for å gjenoppbygge grunnlaget for suksess på lang sikt.»

Den norske legendariske United-supersuben trodde fortsatt at de kunne.snuEtter nederlaget på lørdag, som etterlater laget på en anonym 7. plass i Premier League. Bortsett fra at det blir en annen trenerjobb. Hans stedfortreder, Michael Carrick, vil handle på midlertidig basis. «Klubben søker etter en midlertidig trener ut sesongen«, Vi fortsetter.

Zidane har alltid håpet

Zinédine Zidane, fri siden han forlot Real Madrid i fjor sommer, fungerer som en drøm for MUs lederteam. Erik ten Hag (Ajax), Luis Enrique (Spania-trener) og Brendan Rodgers (Leicester) er også nevnt her og der som potensielle ledere.

Den tidligere «Supersuben» til Sir Alex Ferguson, Solskjær, tok kontroll over de røde djevlene i 2019, som signerte en forlengelse til 2024 i juli i fjor. Regelmessig annonsert i det varme setet, fløt det alltid mellom dråpene. Ikke denne gangen. Til tross for en iøynefallende rekruttering, inntar de røde djevlene en skuffende sjuendeplass i Premier League med Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho og Raphaël Varane, 12 lengder bak lederne Chelsea. De vil utfordre Villarreal til en avgjørende kamp i Champions League i Spania på tirsdag, med kvalifisering til den 8. langt fra gitt.

You may also like

Leave a Comment