Home » Solskjær sparket etter nok et tap for Watford

Solskjær sparket etter nok et tap for Watford

by Thure Lindhardt

Ikke overraskende annonserte Manchester United at manageren Ole Gunnar Solskjær gikk av på søndag etter en rekke dårlige resultater, inkludert et 4-1-tap på dårlig rangerte Watford på lørdag. «Ole vil for alltid være en legende i Manchester United og vi beklager at vi tok denne vanskelige avgjørelsen,» skrev klubben i en uttalelse.

Da han ankom desember 2018 etter at José Mourinho forlot en demotivert og splittet klubb, hadde nordmannen klart å forbedre resultatene sine, og tok ham til Europa League-finalen og andreplassen i mesterskapet forrige sesong. Men til tross for høye investeringer i rekruttering i sommer (Raphaël Varane, Jadon Sancho og Cristiano Ronaldo), ligger klubben for øyeblikket på en syvende plass i mesterskapet etter tolv dager, tolv lengder bak lederne Chelsea.

Carrick fokuserer på overgangsperioden, Zidane og Pochettino på oppfølgeren

United har kun vunnet fire av sine siste tretten kamper i alle konkurranser og har ofte levert dystre prestasjoner som manglet sjel, lyst og ideer. Beskyttet i lang tid av det faktum at klubben ikke kunne finne en troverdig og umiddelbart tilgjengelig erstatter, motsto ikke Solskjær et annet bekymringsfullt møte på lørdag.

Det er en av hans assistenter og en tidligere Red Devils-kaptein, Michael Carrick, som skal fungere for de neste kampene. United sier også at de er på utkikk etter en trener for slutten av sesongen.

I følge engelsk presse vil Zinedine Zidane være Mancuniens» prioritet for å lede laget deres, men han ville ikke vært særlig interessert for øyeblikket. Andre navn som stadig dukker opp inkluderer Leicester-trener Brendan Rodgers, Ajax Amstedam Erik Ten Hag og til og med Paris SG, Mauricio Pochettino, men situasjonen deres er mer sannsynlig å endre seg denne sommeren enn i løpet av sesongen.

You may also like

Leave a Comment