Home » Solskjær «vil ikke gi opp til tross for Manchester Uniteds tap mot Liverpool»

Solskjær «vil ikke gi opp til tross for Manchester Uniteds tap mot Liverpool»

by Thure Lindhardt

Hva om katten fra OGS, minst like kosete som DD sin, var borte? Ofte på tråden og alltid trøstet av riktig resultat til rett tid siden utnevnelsen i desember 2018, kunne ikke Ole Gunnar Solskjær motstå ydmykelsen mot Liverpool i Premier League (0-5), selv om Manchester United-treneren har alt. tenkte på å trekke seg etter «den mørkeste dagen» han kjenner som sjefen for de røde djevlene, avvist.

«Vi har nådd bunnen, men jeg vet at spillerne har karakter»

«Jeg har kommet for langt, vi har kommet for langt som gruppe til å gi opp nå», kommenterte den norske teknikeren etter møtet på Sky Sports. Det er ikke lett å finne andre ord enn å være den mørkeste dagen jeg kan lede disse spillerne. «Solskjær var tydelig preget av dette nederlaget mot en historisk rival, som ledet 0-4 på Old Trafford til pause. Aldri sett

«Vi kan se på de siste sesongene der vi hadde store tap, vi tapte (her) 1-6 mot Tottenham (i fjor). Det var verre der, og å møte denne motstanderen gjør det uendelig mye verre som en mann fra Manchester, fortsatte han. Søndag var det klasseforskjell mellom Manchester og de røde i en kamp som United rykket til 7. plass etter bare ni dager.

«Vi var ikke opp til oppgaven individuelt eller som et team,» sa Solskjær. Vi kan ikke gi et lag som Liverpool så mange sjanser, men det gjorde vi dessverre. Vi må få dette overstått så fort som mulig og gå videre (…) spillerne vil bli deprimerte, men jeg vet at de har karakter. Vi har nådd bunnen. Vi ville vel ikke satset t-skjorten vår på å være på MU-benken neste helg?

You may also like

Leave a Comment