Home » Solskjærs siste ord ble returnert da han forlot Man Utd.

Solskjærs siste ord ble returnert da han forlot Man Utd.

by Thure Lindhardt

Luke Sellers hadde en tumultarisk start på sin første sesong som sesongkortholder med Uniteds Old Trafford-hjemmebane.

Den hengivne supporteren var på United Carringtons treningsbase etter at nyheten om Solskjærs avgang brøt ut på søndag, og overtalte klubblegenden til å gå ut av det svarte kjøretøyet sitt for en klem da han forlot treningsplassen der han var sammen med Cristiano Ronaldo jobbet. , Bruno Fernandes og Paul Pogba for siste gang.

«Denne klemmen kommer fra alle oss som ble ved hans side», Sa Sellers, og delte et bilde av seg selv med ryggen mot kameraet mens han kysset Solskjær varmt, som hilste United-fansen på banen etter å ha overvåket et fatalt 4-1-tap mot Watford i Premier League på lørdag.

For en karakter som var like lidenskapelig som den tidligere spissen for klubben, så Solskjær overraskende munter ut for et bilde med Sellers og smilte et halvt smil mens han satt i bilsetet for skuddet. .

«Jeg elsker denne mannen av hele mitt hjerte» Dette sa selgerne på Twitter og gikk raskt viralt ettersom ulike nyhetskanaler og mye fulgte kontoer spredte historien hans.

På spørsmål om hva Solskjær hadde fortalt ham, avslørte Sellers: «Han sa det var en ære å være manager. «

En annen fan som inkluderte hashtaggen «Takk Ole» på profilen hennes sa Sellers at det var Solskjærs svar «Absolutt i verdensklasse. «

«Godt gjort kompis» De la til og snakket etter at United koblet fra en trener som ikke delte ut trofeer til tross for å bygge en av de dyreste lagene i verden. «Jeg ville blitt demontert. «

Selgere tilsto at han hadde vanskelig for å kontrollere følelsene sine. «Jeg skriker øynene mine akkurat nå» sa han mens han var i selskap med stjerner da han delte et innlegg fra UFC-stjernen Conor McGregor – en United-fan – som hilste på Solskjær.

«Jeg vil gjerne takke den levende legenden Ole Gunnar Solskjær,» la han til. McGregor skrev og delte bilder av Solskjærs udødelige øyeblikk i klubbfarger da han vant Champions League i 1999 for klubben med praktisk talt det siste sparket i finalen mot Bayern München.

«Ole, du er for alltid, sir. Symbol. Inspirasjon. Helt. Legende. Takk, Ole. «

Hvor rørende avgangen hans enn var, er det stor trøst for Solskjær: 48-åringen sies å ha tjent mer enn 10 millioner dollar i sluttvederlag for å avslutte sin merkelige treårsperiode.

En gruppe toppledere, inkludert Zinedine Zidane, Brendan Rodgers, Ralf Rangnick og Luis Enrique, ble koblet til den ledige stillingen søndag.

United har annonsert at de vil sikte på en midlertidig sjef innen slutten av sesongen, med Red Devils trenerteam og tidligere midtbanespiller Michael Carrick som tar over på midlertidig basis.

Deres fjerde tap på fem ligakamper bringer dem til syvende plass på tabellen, 12 poeng bak lederne Chelsea.

You may also like

Leave a Comment