Home » Sønnen til MP Magdalena Filiks er død.»Vi vet hvem som har skylden, hvem som publiserte dataene til dette barnet.»

Sønnen til MP Magdalena Filiks er død.»Vi vet hvem som har skylden, hvem som publiserte dataene til dette barnet.»

by Gunnar Garfors

I følge Gasiuk-Pihowicz gjorde «leveringen av slike presise data det mulig å identifisere offeret.» Hun refererte til informasjon som ble sirkulert i media i slutten av desember i fjor om domfellelsen av Krzysztof F., som jobbet ved Marshals kontor i Szczecin, et år tidligere på grunn av pedofili. Szczecin statsradio understreket at ofrene var «barn av en kjent parlamentariker», og deres alder ble også nevnt. – Det var en falsk kampanje som førte til en tragedie. «Det er den mest fæle situasjonen jeg noen gang har sett, det er grusomt det vi ser i politikken,» sa Gasiuk-Pihowicz.

PiS-parlamentsmedlem Jadwiga Emilewicz, som også besøkte Radio ZET-studioet, uttrykte «stor sympati for MP». – Dette er en tragedie som er utenkelig for en mor, knapt tenkelig. Jeg tror det siste nestlederen ønsker å gjøre er unødig brenning av problemet – hevdet hun. De andre gjestene ønsket ikke å legge til noe på spørsmål fra programlederen for programmet.

Saken er kommentert i sosiale medier. Kommentarer til Radio Szczecins Facebook-innlegg kritiserer stasjonen og andre statlige og pro-statlige medier. På Twitter kunngjør opposisjonspolitikere en «enighet» om saken.

«Vi vil holde PiS ansvarlig for hver forbrytelse, menneskelig skade og tragedie de har forårsaket i løpet av deres embetsperiode.» Jeg lover», skrev Donald Tusk. «I dag er det ingen ord… Det er ingen ord som kan uttrykke medfølelse og trøst i dag. Men ingen tviler på at tiden vil komme for hard regning for de hvis ord bringer døden, gjentok Szymon Hołownia. Krzysztof Śmiszek i Nowa Lewica uttrykte en lignende tone. «For hvert plaget barn. For hver skremt kvinne. For hver ulykkelig familie. Du kommer til å råtne i helvete!» kunngjorde han.

«Si noe!? Ordene som kommer til hjernen er ikke egnet til å stå her. «Hvert ord her er ingenting sammenlignet med det onde som er gjort mot et uskyldig barn,» skrev Błażej Kmieciak, styreleder for den statlige kommisjonen som undersøker saker om pedofili, på fredag ​​«Herregud, la dette være et mareritt vi våkner fra, denne unge helten våkner!» – la til.

«Det jeg ser på Twitter etter at nestlederen publiserte en nekrolog om dødsfallet til sønnen Mikołaj ligner noen ganger på «bunnen» – bedømte Kmieciak lørdag. Han påpekte at «et barn, et konkret, ekte barn, har dødd». «Det er ikke politikk, det er ikke trolling. Jeg anbefaler å se denne unge mannen på bildet i øynene,» understreket han.

You may also like

Leave a Comment