Home » Spanjolen synger død bestemor i Eurovision, hånet på norsk TV-program: Showet ble beskrevet som en kjedelig parodi

Spanjolen synger død bestemor i Eurovision, hånet på norsk TV-program: Showet ble beskrevet som en kjedelig parodi

by Thure Lindhardt

Programlederne til det norske fjernsynsprogrammet Adresse Roterdam snakket om det og begynte med følgende: «Ingen land skal nå finalen uten semifinale. Det er latskap og så videre. Tross alt har de ikke engang muligheten til å måle seg mot andre, for å vise hva de kan.»

Apropos spansk talsmann Blas Canto, som dedikerte arbeidet sitt Voy A Querdame til en bestemor som døde av et koronavirus, explica.co.

«Vi la merke til det da. Kanskje det sier noe. Det er virkelig grusomt å snakke negativt om det, men showet er veldig kjedelig. Jeg tror de tar plassen til Albania i finalen, og denne sangen er virkelig overvurdert. Bestemor kommer tilbake når han danser med henne. Som om dette showet var basert på en skisse, sa en av moderatorene. En annen la til: «En parodi.»

«Vi la merke til det da. Kanskje virker det passende for mange. Ingenting skjer, og til slutt trekker det seg sammen med en retur. Vel, han vil få noen flere poeng av meg for det, sa en av moderatorene.

Snart begynte alle å navngi notene Blas Canto ville gi. En for 1, en for 4 og en tredje for 5 eller 6.

«Så her er historien: Han mistet bestemoren sin som hadde koronavirus. Til og med faren hans døde mens han komponerte denne sangen. Kanskje det er litt spennende, men det berører ikke”, kommenterte en av moderatorene med en latter.

I tilfelle en skandale delte showet en forklaring på konseptet.

«Adresse Rotterdam har invitert kjente offentlige personer til å dele deres subjektive syn på årets Eurovision Song Contest. Når det gjelder vurderingen av den spanske representanten i programmet, kom noen av deltakerne i programmet med kommentarer som virkelig kan beskrives som ufølsomme. Det er veldig frustrerende. Vi sender våre kondolanser til Blas, «fladderet showets representanter på Twitter.

I mellomtiden skrev Blas selv, som delte et klipp av programmet på Twitter, at det var vanskelig for ham å se slike ting, og at ingen visste hva han egentlig gikk gjennom. Han sa at han prøvde hardt å holde ham i live, men at han ikke var skyld i hendelsen.

Det er strengt forbudt å bruke informasjonen publisert av DELFI på andre nettsteder, i tradisjonelle medier eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og hvis samtykke er innhentet, er det nødvendig å oppgi DELFI som kilde.

You may also like

Leave a Comment