Home » Spennende. Det gjorde Ingebrigt G. før drapet på moren til 5 år gamle Mia – o2

Spennende. Det gjorde Ingebrigt G. før drapet på moren til 5 år gamle Mia – o2

by Gunnar Garfors

Saken om drapet i Oświęcim (Lesser Poland Voivodeship) har rystet opinionen i Polen og Norge. RMF FM melder at norske medier dikterte hendelsesforløpet rett før tragedien. Ingebrigt G. burde tilbringe tid med familien på lekeplassen. Ikke nok med det, de tre tok et suvenirbilde der, som gikk til moren til 25-åringen. Kort tid etter myrdet mannen Polen med kaldt blod.

Det er et sjokk, vi håper det er en misforståelse. Ingen av oss forventet det – beskriver Ingebrigt G.s pårørende i et intervju med TV2.

Nordmannen meldte det savnede barnet til politiet. Tjenestemenn startet ingen etterforskning

Den norske avisen «VG» bemerket også at den drepte Pamela Sz. I 2014 kom hun til Norge. Der burde hun bli kjent med Ingebrigt G.. Like etter ble hun gravid og fødte datteren Mia.

Pamela Sz. kommer fra Oświęcim, og bodde en tid sammen med sin partner i Bergen sørvest i landet. På et tidspunkt kom hun imidlertid ikke lenger overens med ham og returnerte til Polen med datteren i mai 2020.

VG melder at paret ikke har vært sammen på tre år. Høsten 2019 meldte Ingebrigt G. barnet sitt til politiet som savnet. – Han forklarte at han mistenkte at datteren var sammen med moren sin i Polen – melder den norske avisen. I 2020 kontaktet nordmannen politiet igjen. Tjenestemennene hadde imidlertid ingen grunn til å iverksette undersøkelser.

Paret bør holde kontakten, noe Ingebrigt G.s nylige besøk i Oświęcim viser. I oktober kom også den norske moren til Polen. Hun kom imidlertid tilbake til landet noen dager før drapet.

Mareritt i Auschwitz. Ingebrigt skulle myrde Pamela og kidnappe datteren hennes

Skrekken skjedde 5. november. Pamelas far oppdaget liket av sin 26 år gamle datter i leiligheten. Kvinnen hadde mange kutt i nakken, og en blodig kniv lå ved siden av henne. 5 år gamle Mia har forsvunnet.

Politiet begynte umiddelbart å lete etter jenta. Til og med en barnevarselprosedyre ble igangsatt. Noen timer senere ble kidnapperen sporet opp og tatt. Det viste seg å være ingen ringere enn Ingebrigt G.

Den hele og friske jenta sies å bli tatt vare på av bestefaren, Pamelas far. Nordmannen ble pågrepet av tjenestene. Han venter for tiden på utlevering til Polen.

Se også: En 18-åring døde i Kamień Pomorski. En kompromissløs stemme fra Ziobros leir

Vurder kvaliteten på varen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

You may also like

Leave a Comment