Home » Spill | Videospill – Fifa 22: EA Sports lanserer et fornyet og ambisiøst esportprogram

Spill | Videospill – Fifa 22: EA Sports lanserer et fornyet og ambisiøst esportprogram

by Thure Lindhardt

Fifa, 22 av navnet, er offisielt ute denne fredagen! De siste dagene kan fans av sagaen vente mens de oppdager gameplayet til hovedstreamerne på Twitch. Og for å vente de siste 24 timene, har EA Sports kommunisert om sitt ambisiøse og fornyede esportprosjekt.

Tre verdenskonkurranser

For denne nye utgaven har EA Sports slått seg sammen med FIFA, det internasjonale fotballforbundet, for å utvikle sitt konkurrerende Fifa 22-program. De to partnerne ønsker å tiltrekke seg så mange spillere som mulig, til og med titalls millioner. Men også fordi det er en sport å beholde et publikum.

På programmet: tre konkurranser. Fifae Club Series 2022, Fifae Nations Series 2022 og EA Sports Fifa 22 Global Series «på vei til verdensmesterskapet i 2022». Alle disse konkurransene vil finne sted sommeren 2022. EA Sports tilbyr 1 mot 1 og 2 mot 2 hver gang. Deltakerne kan representere sitt eSport-lag eller sitt eget navn eller til og med landet sitt eller en ekte fotballklubb.

«Fifas konkurransedyktige spillscene representerer fremtiden for global e-sportsunderholdning og forbedrer måten fansen opplever spillet de elskersa Brent Koning, visepresident for EA Sports-divisjonen. Fifa er den viktigste plattformen for fotballfans over hele verden for å skrive sin egen sportshistorie. I samarbeid med Fifa er publikums appell for esport tydelig«.

Kvalifiseringen begynner 27. november i formatet 1 mot 1. Turneringene er organisert i henhold til 10 geografiske soner rundt om i verden. Påmelding er mulig fra 4. oktober under følgende lenke: https://events.ea.com/fgs-22.

You may also like

Leave a Comment