Home » Spillere trakassert av sine supportere etter ydmykelsen i Norge

Spillere trakassert av sine supportere etter ydmykelsen i Norge

by Thure Lindhardt

Beseiret 6-1 på banen til det ydmyke norske laget av Bodo Glimt i Europa League-konferansen, forsøkte Roma-spillerne å be om unnskyldning til fansen som hadde reist. De ble dårlig mottatt, spesielt kaptein Pellegrini prøvde å tilby trøyen sin for tilgivelse.

Forstå din bitterhet. Rundt 400 AS Roma-supportere reiste mer enn 2800 kilometer i luftlinje for å støtte laget sitt i Bodø, Norge på den tredje dagen av Europa League-konferansen. I den skandinaviske kulden led disse Tifosi et utrolig 6-1 tap torsdag kveld, som er en av de verste ydmykelsene i klubbens historie. Da José Mourinhos spillere kom for å be om unnskyldning på slutten av kampen, var velkomsten ikke særlig varm.

>> Abonner på RMC Sport Offers for å se Europa League-konferansen

En video lagt ut på Instagram viser øyeblikket da kaptein Lorenzo Pellegrini, klubbens barne- og publikumsfavoritt, tilbød trøyen sin til fansen. Men sistnevnte avviste det ikke uten voldsomhet. Den italienske landslagsspilleren, som deretter tok på seg antrekket, forsøkte å roe ned stemningen ved å applaudere med lagkameratene. Så tok han seg tid til å chatte med disse fansen i noen minutter, akkompagnert av Tammy Abraham, som fortalt SportMediaset.

«Et fortjent slag»

«Vi sa det som måtte sies i garderoben. Vi kan bare be om unnskyldning og være sterkere enn før fordi vi har viktige kamper foran oss,» sa Lorenzo Pellgrini til journalister. «Vi slo og vi fortjente det. (…) Jeg er ikke bekymret, men jeg er veldig sint. Vi må jobbe hardt fra i morgen tidlig,» sa han.

José Mourinho var ikke mer kjærlig enn følgerne. Den portugisiske treneren mente at de oppstilte spillerne, for det meste innbyttere, ikke var på nivå: «Jeg gjorde det med gode intensjoner, ga muligheter til de som jobber hardt og hviler for noen spillere også. Vi har mot ett lag som tapte, mer kvalitet, bedre, så enkelt er det. Hvis jeg kunne brukt de samme spillerne i hvert spill, ville jeg gjort det. Men det er risikabelt. Det er en kvalitetsforskjell mellom en gruppe spillere og den andre. Jeg har selv bestemt meg for å gjøre disse endringene. Jeg visste grensene for noen, jeg visste, men jeg forventet en bedre respons.»

You may also like

Leave a Comment