Home » «Sports» elleve av 11. runde av Ekstraklasa! (2023/2024)

«Sports» elleve av 11. runde av Ekstraklasa! (2023/2024)

by Erlend Loe

11. underholdningsrunde toppligaen allerede bak oss. Se hvordan «Sport»-laget ser ut for 10. runde av Ekstraklasa 2023/2024 og hvilke spillere – ifølge «Sport»-redaksjonen – som fortjener anerkjennelse for spillet sitt.


Daniel BIELICA – Note 8. Górnik Zabrze (målvakt)

Hans oppgave var ikke lett. I første omgang måtte han bevise seg flere ganger takket være skudd fra veldisponerte Erik Exposito. Det er sant at han ikke fullførte kampen uten å slippe inn et mål, men uten hans gode holdning ville Górnik absolutt ikke tatt et poeng fra Wroclaw-laget.

Jan GRZESIK – Note 7. Radomiak Radom (forsvarer)

Selv om det ikke er synlig i statistikken, var det Radomiaks høyreback som var mest involvert i det andre målet mot ŁKS. Det var han som la ballen inn i 16-meteren og etter pasningen hans spratt ballen av Marcin Flis og falt i mål.

Antonio MILIĆ – Note 7. Lech Poznań (forsvarer)

Selvsikker prestasjon av stopperen. Lechs forsvarere hadde ikke så mye å gjøre i kampen mot Puszcza, men Milić spilte en god kamp til tross for alt. Ikke bare gjorde han ingen feil defensivt, men han kom også på notene.

Aleks ŁAWNICZAK Note 6. Zagłębie Lubin (forsvarer)

Zagłębies midtforsvarer gjør det bedre og bedre denne sesongen. Forrige helg scoret Ławniczak sitt første mål for Lubin-klubben. Interessant nok er dette bare hans andre mål i toppligaen, der han spiller for fjerde sesong.

Andrejs CIGANIKS – Note 8. Widzew Łódź (forsvarer)

Latvierens mål ga Widzew 3 poeng. Men det var ikke en hvilken som helst hit. Łódź-venstrebacken scoret et flott skudd fra den første ballen utenfor 16-meteren. Treffen var så presist at Stals keeper ikke var i tvil om det.

Adriel BA LOUA – Note 8. Lech Poznań (midtbanespiller)

Lechs kantspiller skuffet ofte, men i kampen mot Puszcza kunne han vise litt fantasi. Dette resulterte i ett mål og en assist, noe som er en stor prestasjon i hans tilfelle – forrige sesong hadde han 0 mål og 0 assist.

Fredrik ULVESTAD – Note 7. Pogoń Szczecin (midtbanespiller)

Det var ikke for ingenting at han var i elleve for andre uke på rad. Nordmannen ble raskt et viktig ledd i Lech. Det viser seg at han ikke bare har defensive ferdigheter, men også kan score et mål, noe han demonstrerte igjen i kampen mot Ruch.

Jesper KARLSTROEM – Note 7. Lech Poznań (midtbanespiller)

Lech-midtbanespilleren spilte bra, det samme gjorde hele Poznań-laget. Det fansen derimot vil huske er svenskens vakre mål – en volley utenfor 16-meteren som ga Lech ledelsen 2-1.

Kristoffer HANSEN – 8. Jagiellonia Białystok (midtbanespiller)

Alle som ønsker å tjene på fraværet av en lagpartner kan bare tjene på samme måte som Kristoffer Hansen. Nordmannen spilte i Jagiellonias a-lag for første gang på grunn av en mindre skade på Jesus Imaz. Han utnyttet sjansen og scoret to mål.

Erik EXPOSITO – Note 8. Śląsk Wrocław (frem)

Spanjolen beviste nok en gang at han for øyeblikket er den beste snikskytteren i toppligaen. Han slo keeperen igjen og scoret sitt niende mål for sesongen. Han kunne ha scoret oftere i kampen mot Górnik, men Daniel Bielica var godt disponert.

Pedro HENRIQUE – klasse 7. Radomiak Radom (spiss)

Den 26 år gamle snikskytteren fra Radom scoret for syvende gang denne sesongen. Selv om Radomiak ikke spiller spesielt bra denne sesongen, er brasilianeren vanligvis en fremtredende i Constantin Galkas lag, og det var tilfellet i seieren mot ŁKS.


«Sport» er i startoppstillingen til 11. runde av Ekstraklasa

(1-4-4-2)

Bielica (gruvearbeider) 8

Grzesik (Radomiak) 7, Milić (Lech) 7, Ławniczak (Zagłębie) 6, Ciganiks (Widzew) 8

Ba Loua (Lech) 8, Ulvestad (Pogoń)7, Karlstroem (Lech) 7, Hansen (Jagiellonia) 8

Exposito (Schlesien) 8, Henrique (Radomiak) 7


På bildet: Sportens startellever for 11. runde, inkludert Erik Exposito.

Foto Paweł Andrachiewicz/PressFocus


Huske – Selvfølgelig er vi der for deg i kiosker og supermarkeder. Du kan også kjøpe oss elektronisk. Fortsett selvfølgelig å lete etter oss www.ekiosk.pl Og http://egazety.pl.

You may also like

Leave a Comment