Home » «Sports» starter elleve av den 12. runden av Ekstraklasa! (2023/2024)

«Sports» starter elleve av den 12. runden av Ekstraklasa! (2023/2024)

by Erlend Loe

12. underholdningsrunde toppligaen allerede bak oss. Se hvordan «Sport»-laget ser ut for 10. runde av Ekstraklasa 2023/2024 og hvilke spillere – ifølge «Sport»-redaksjonen – som fortjener anerkjennelse for spillet sitt.


Daniel BIELICA – Note 8. Górnik Zabrze (målvakt)

Bielica var på laget vårt for andre gang på rad. Górniks keeper beviste nok en gang at han har store ferdigheter. Denne gangen motsto han presset fra de polske mesterne, som ønsket å snappe seieren fra Zabrze.

Arkadiusz PYRKA – Note 7. Piast Gliwice (forsvarer)

Piasts høyreback hadde ingen enkel oppgave. Han måtte stoppe Kamil Grosicki. Han oppfylte oppgaven sin perfekt, fordi den polske representanten praktisk talt ikke hadde noen mulighet til å spre vingene.

LUIZAO – Merknad 7. Radomiak Radom (Forsvarer)

Brasilianeren har spilt i midtforsvaret i flere kamper. Constantin Galca flyttet ham fra midtbanen og denne ideen ser ut til å være en suksess. Luizao gjorde det i hvert fall bra mot Korona.

Mateusz SKRZYPCZAK – Note 7. Jagiellonia Białystok (forsvarer)

Det var bare tredje gang denne sesongen at han spilte en komplett kamp. Den tidligere Lech Poznań-forsvareren bidro til Białystok-lagets imponerende seier ved å score 1-0.

Bartłomiej WDOWIK – Note 8. Jagiellonia Białystok (forsvarer)

Hele Jagiellonia-laget spilte bra i siste runde, men kampens høydepunkt var venstrebackens mål. Wdowik tok et uvanlig hjørnespark som slo motstanderens keeper rett etter en dødball.

Piotr SAMIEC-TALAR – Note 9. Śląsk Wrocław (midtbanespiller)

Uten tvil Śląsks beste spiller i den imponerende seieren mot Legia. Ikke bare kom han på mållisten, men han la også til to fine assists til tellingen. Han var lagets ledende skikkelse.

Maciej WOLSKI – Note 8. Radomiak Radom (midtbanespiller)

Rafał Wolskis problem er absolutt at han ikke kan opprettholde formen lenge. Duellen med Korona kan imidlertid betraktes som en suksess. Han ga en strålende assist til Frank Castanedas mål.

NAHUEL LEIVA – Note 8. Śląsk Wrocław (midtbanespiller)

Før sesongen kunngjorde trener Magiera at Nahuel Leiva kunne bli leder for Śląsk. Etter en stund blir det klart at det ikke er spor av overdrivelse i dette. Videre har spanjolen nok en gang bevist at han er en av de beste spillerne i tippeligaen.

Daisuke YOKOTA – Note 9. Górnik Zabrze (spiss)

Japaneren var hovedpersonen i spillet mellom Górnik og Raków. To scoringer i første omgang førte Zabrze til seier over de polske mesterne. For Yokota var dette mål nummer 2 og 3 for sesongen.

Erik EXPOSITO – Note 8. Śląsk Wrocław (frem)

Det er vanskelig å finne ny ros for den spanske snikskytteren hver uke. Exposito fortsetter å imponere og det ser ikke ut som han kommer til å slutte å skyte med det første. Han scoret to mål i siste runde og har totalt 11 mål.

Kristoffer VELDE – Note 8. Lech Poznań (Spross)

Nordmannen viste som vanlig nok en meget god prestasjon. Da Lech måtte passe seg for ikke å gå glipp av enda et mål, tok kantspilleren saken i egne hender og bestemte kamputfallet med et mål.


«Sport»-laget fra 12. runde av Premier League

(1-4-3-3)

Bielica (gruvearbeider) 8

Pyrka (Piast) 7, Luizao (Radomiak) 7, Skrzypczak (Jagiellonia) 7, Wdowik (Jagiellonia) 8

Samiec-Talar (Schlesien) 9, Wolski (Radomiak) 8, Nahuel (Schlesien) 8

Yokota (Górnik) 9, Exposito (Schlesien) 8, Velde (Lech) 8


Foto Lukasz Sobala/PressFocus


Huske – Selvfølgelig er vi der for deg i kiosker og supermarkeder. Du kan også kjøpe oss elektronisk. Selvfølgelig, fortsett å lete etter oss www.ekiosk.pl Og http://egazety.pl.

You may also like

Leave a Comment