Home » «Sports» starter elleve av den 14. runden av Ekstraklasa! (2023/2024)

«Sports» starter elleve av den 14. runden av Ekstraklasa! (2023/2024)

by Erlend Loe

14. underholdningsrunde toppligaen allerede bak oss. Se hvordan «Sport»-laget ser ut for den 14. runden av Premier League 2023/2024 og hvilke spillere – ifølge «Sport»-redaksjonen – som fortjener anerkjennelse for prestasjonene sine.


Jędrzej GROBELNY – 8 poeng. Warta Poznań (målvakt)

Han har reddet Warta fra trøbbel mange ganger. Widzew angrep og Poznań-lagets keeper var siste utvei. Han tok ikke ballen ut av nettet en eneste gang, noe som virket umulig gitt det store presset fra motstanderen.

Kamil DANKOWSKI – Note 6. ŁKS Łódź (forsvarer)

Han hadde sjansen til å spille mot sin tidligere klubb. Han spilte en god kamp, ​​og bare et mål i de siste sekundene av kampen førte til at ŁKS tapte mot Śląsk.

Dawid SZYMONOWICZ – Note 8. Warta Poznań (forsvarer)

Det var umulig for Widzews lag å bryte gjennom Wartas forsvarsmur. Lederen for den defensive formasjonen var Szymonowicz. Totalt sett spilte forsvarsspillerne fra Poznan en flott kamp.

Bogdan RACOVITAN – Note 7. Raków Częstochowa (forsvarer)

Han hadde ikke så mye å gjøre i forsvar, men rumeneren deltok aktivt i Rakóws 5-0-seier over Zagłębie. Han var den første som scoret i den kampen. Senere begynte Częstochowa-laget å score mål under et snøskred…

Bartłomiej WDOWIK – Note 9. Jagiellonia Białystok (forsvarer)

Det fortsetter fortsatt å overraske. 23-åringens serie med gode spill fortsetter, uten ende i sikte. Denne gangen overveldet han Stal Mielec-keeperen da han scoret et strålende frispark. Han har også tidligere scoret et mål på straffe.

JOSUE – Note 7. Legia Warszawa (midtbanespiller)

La portugiserne være et symbol på slutten av Legias dramatiske serie. Warszawa-laget vant til slutt ligaen, og Josue var arkitekten bak triumfen. Ikke bare scoret han et mål fra straffemerket, men han spilte også – som vanlig – på høyt nivå.

Jesper KARLSTROEM – Note 7. Lech Poznań (midtbanespiller)

TV-opptak viste at han (og Elias Andersson) kommuniserte verbalt og ikke-verbalt med Mikael Ishak før spissen scoret et mål. Sekunder senere sendte Karlström en perfekt pasning fra frispark, og Ishak la bare til en heading.

Ben LEDERMAN – Note 7. Raków Częstochowa (midtbanespiller)

Denne ligasesongen fikk han ikke så mange minutter fra treneren som han sikkert hadde forventet. Kampen mot Zagłębie kan imidlertid bli et vendepunkt for ham. Han avsluttet sin solide prestasjon med en assist.

John YEBOAH – Note 8. Raków Częstochowa (spiss)

Han flau Lubin-laget med målet og økte til 2-0. Han laget treningsstaver av dem og passerte dem uten problemer. Han stoppet imidlertid ikke ved kun ett mål og fullførte en brak i andre omgang, og skjøt ballen i det tomme målet.

Mikael ISHAK – Note 8. Lech Poznań (spiss)

Du kan se at han kommer tilbake i form. Svensken scoret det første målet og spilte senere i Kristoffer Veldes 2-0-mål. Nordmannen måtte bare legge til foten for å utnytte Ishaks pasning.

Kristoffer HANSEN – Note 7. Jagiellonia Białystok (spiss)

Widzew angrer trolig allerede på beslutningen om å trekke seg fra nordmannens tjeneste. Hansen har nok en gang bevist sin verdi i Jagiellonias farger. Han scoret sitt fjerde mål for sesongen.


«Sport» starter elleve for den 14. runden av Ekstraklasa I

(1-4-3-3)

Grobelny (Warta) 8

Dankowski (ŁKS) 6, Szymonowicz (Warta) 8, Racovitan (Raków) 7, Wdowik (Jagiellonia) 9

Josue (Legia) 7, Karlstroem (Lech) 7, Lederman (Raków) 7

Yeboah (Raków) 8, Ishak (Lech) 8, Hansen (Jagiellonia) 7


Foto Artur Kraszewski/PressFocus


Huske – Selvfølgelig er vi der for deg i kiosker og supermarkeder. Du kan også kjøpe oss elektronisk. Fortsett selvfølgelig å lete etter oss www.ekiosk.pl Og http://egazety.pl.

You may also like

Leave a Comment