Home » «Sports»-teaser for lørdag (28. oktober 2023)

«Sports»-teaser for lørdag (28. oktober 2023)

by Erlend Loe

Som vanlig kan våre lesere forvente et vell av informasjon om mange sportsgrener. informasjonsmateriell, KommentarerMeninger, aktuelle hendelser.


«Sports»-teaser for lørdag (28. oktober 2023)

På den schlesiske kjempen

Foto Marcin Bulanda/PressFocus

Dette er en av de største begivenhetene i den nyere historien til Ruch og Silesian Stadium. Ligafotball vender tilbake til «gryten»! Kampen mot Śląsk på gigantene fra Chorzów vil være en unik begivenhet ikke bare på grunn av at ligaspillerne vender tilbake til «gryten». Bare det faktum å konkurrere med PKO BP Ekstraklasa-lederlaget, som tapte sin siste kamp i midten av august, elektrifiserer alle i nykommerens rekker. Mer i «Sport»


Veien til Lech

Før kampen Krakow - Lech
Foto Paweł Jaskółka/PressFocus

Krakow-laget vant kun én gang hjemme denne sesongen. Det blir ikke lett å forbedre denne statistikken på lørdag. – Kampen mot Lech er alltid prestisjefylt. For det første spiller vi mot et lag som nylig deltok i europacuper og tok tredjeplassen, og for det andre skaper «vennskapskamper» alltid store følelser – sier Jacek Zieliński, treneren til «Pasy». Lech kan bli «bitt» – hevder treneren til Cracovia, polske mestere med «Kolejorz» for 13 år siden. Mer i «Sport»


Nå topp ti

Før spillet Motor Lublin - Odra Opole
Foto Krzysztof Porębski/PressFocus

Odra Opole har en serie på 9 kamper ubeseiret på rad. Lederen har en kamp mot det syvende laget på tabellen, så man kan annonsere den første seriekampen på søndag mellom Motor Lublin og Odra Opole, men en slik forvirrende uttalelse vil absolutt ikke tilfredsstille fans som følger nøye med på hendelsene bak kulissene på toppligaen. Selvfølgelig har laget til Adam Noconia allerede blitt vant til sitt jevnt gode spill og etter 12 runder ser de fortjent ned på resten av banen helt fra toppen. Men som det sømmer seg for en nykommer, er Lublin-teamet fortsatt et mysterium. Mer i «Sport»


En liten forsmak på «Sport» for lørdag (28. oktober 2023). Fortsatt i lørdagsutgaven:

 • Śląsk Wrocław spilte sist i toppligaen med de blå for over seks år siden, og scoret seks mål.
 • Du glemmer ikke slike opplevelser. For 65 år siden feiret Łódź Sports Club sitt første polske mesterskap
 • To viktige kamper. For Tychy-laget er ikke ligakampen mot Zagłębie en «opptakt» mot Legia Warszawa i den polske cupen 1/16.
 • Spillerne fra Sosnowiec klarte kun å vinne én gang denne sesongen. Vil de endelig oppnå et gjennombrudd i den trettende kampen på den nye stadion?
 • Kjempene møtes i neste runde av den spanske ligaen. Clasico er foran oss og har alltid vekket mange følelser
 • Like mektig som Klopp. Dortmund har ikke hatt en så innflytelsesrik trener som Edin Terzic på lenge
 • Viking effektivitetsskala. Erling Haaland scoret ti mål på de seks første kampene siden Premier League-debuten. Rasmus Hoejlund – ingen
 • Til tross for tidligere kunngjøringer har Piotr Zieliński fortsatt ikke signert en ny kontrakt med Napol. Juventus er interessert i å signere den polske spilleren
 • Nederlenderen Femke Bol og nordmannen Jakob Ingebrigtsen ble kåret til de beste europeiske utøverne i 2023
 • Verdenscupserien i skiskyting begynner om mindre enn en måned. I A-laget for menn og kvinner er det ikke lenger noen spillere som nylig ble ansett som topputøvere
 • Rekordmange deltakere på det 8. MMA-mesterskapet førte til at opptil 5 bur ble satt opp i den lille hallen til PreZero Arena Gliwice lørdag.
 • Uten politikk og jernteppet kunne polske spillere dukket opp i NBA på begynnelsen av 1980-tallet
 • Kvalifikasjonene til neste års olympiske vektløfting-leker nærmer seg sakte sluttfasen. Du kan kun søke om reise til Paris for to arrangementer

Hovedfoto: Marcin Bulanda/PressFocus


Huske – Selvfølgelig er vi der for deg i kiosker og supermarkeder. Du kan også kjøpe oss elektronisk. Fortsett selvfølgelig å lete etter oss www.ekiosk.pl Og http://egazety.pl.

You may also like

Leave a Comment