Home » «Sports»-teaser for tirsdag (10. oktober 2023)

«Sports»-teaser for tirsdag (10. oktober 2023)

by Peter Østbye

Som vanlig kan våre lesere forvente et vell av informasjon om mange sportsgrener. informasjonsmateriell, KommentarerMeninger, aktuelle hendelser.


«Sports»-teaser for tirsdag (10. oktober 2023)


Millioner for stadion

Foto Marcin Bulanda / PressFocus

En «Liste over søknader foreslått for medfinansiering innenfor rammen av investeringer av særlig betydning for idretten – 2023-utgaven» er publisert på Idretts- og turismedepartementets nettsider. Som en del av dette programmet søker Chorzów-myndighetene om medfinansiering for gjenoppbyggingen av eiendommen i Cicha Street. Men også fansen til Ruch og eierne av de fjorten ganger polske mesterne, som faktisk startet denne prosessen. Mer i «Sport»


Belønning for utholdenhet

Foto Adam Starszynski / PressFocus

Piasts midtbanespiller er 25 år, men har allerede opplevd mye for en fotballspiller, eller bare en person. Opp til et punkt var eventyret hans med fotball nesten som en bok, men så oppsto et kapittel som kunne ha ødelagt hans kjære og ham selv. Hver god film eller bok har en lykkelig slutt, og det ville vært en av dem for «Dzik» hvis han ble inkludert i laget og (kanskje) debuterte i det polske seniorlandslaget. Mer i «Sport»


Første mål

Foto Pawel Andrachiewicz / PressFocus

Szymon Czyż reddet et verdifullt poeng for «Miners» i kampen i Wrocław mot lederne. Fotballformuene varierer. For nesten nøyaktig tre år siden, i slutten av oktober 2020, debuterte Szymon Czyż i… Champions League. I kampen Club Bruges – SS Lazio entret han banen i det 68. minutt og erstattet den store representanten for Ecuador, Felipe Caicedo. Det virket som om en karriere var åpen for den talentfulle midtbanespilleren. Mer i «Sport»


«Sports»-teaser for tirsdag (10. oktober 2023). Fortsatt i tirsdagens utgave:

  • Intervju med Piotr Zieliński, kaptein for det polske landslaget og Napoli midtbanespiller.
  • I Thorshavn blir det en helt annen kamp. Kunstig underlag, mest sannsynlig vind, ikke særlig bra vær – sier Mattias Lamhuage, målvakt for Færøylandslaget
  • Takket være to mål fra erfarne spiss Kamil Drygas, brøt Miedź Legnica seiersrekke.
  • Vi leter etter en vei ut av den pågående krisen, ikke en ny trener, forsikrer president Bogdan Kłys
  • Napoli led sitt andre hjemmetap denne sesongen. I starten av konkurransen tapte de italienske mesterne hjemme mot Lazio og måtte nå innrømme Fiorentinas overlegenhet
  • Paris Saint-Germain slo Rennes komfortabelt, men etter den kampen var den mest omtalte situasjonen slutten
  • Ishockey. Tre nederlag på rad gjorde Sosnowiec-fansen og laget veldig sint
  • GTK-trener beklager til fansen. Etter tre runder i Orlen Basket League er det fire lag med komplette seire og tre som ikke har vunnet en eneste kamp

Hovedfoto: Norbert Barczyk / PressFocus


Huske – Selvfølgelig er vi der for deg i kiosker og supermarkeder. Du kan også kjøpe oss elektronisk. Fortsett selvfølgelig å lete etter oss www.ekiosk.pl Og http://egazety.pl.

You may also like

Leave a Comment