Home » Sportsstjerner i Płock. Det blir idrettsleir for familier

Sportsstjerner i Płock. Det blir idrettsleir for familier

by Erlend Loe

Meldinger «Vi forbereder en skreddersydd idrett – en idrettsfamilie» – er en idrettsleir med deltagelse av håndball-, basketball- og volleyballstjerner. Plock vil være for eksempel Marcin Lijewski, Krzysztof Ignaczak og Cezary Trybański.

Plock vil være vertskap for en rekke arrangementer med unike sportsleirer som promoterer verdens mest populære innendørsidretter.

En unik trening arrangeres under ledelse av idrettsgiganter. 65 par vil delta: en forelder/foresatt og et barn (9-13 år). Alle har en mulighet til å lære hemmelighetene til volleyball, håndball eller basketball.

– I tillegg til idrettsattraksjoner kommer det andre attraksjoner. Det vil også være plass til gruppebilde og autografer – sier Konrad Kozłowski fra byinformasjonsavdelingen i rådhuset i Płock.

På slutten av hver leir er det en «Skills Challenge», det vil si en konkurranse med individuelle ferdigheter. Det er spesielle gaver til alle deltakere.

Prosjektambassadørene er:

  • Cezary Trybanski – Representant for Polen og den første polakken i NBA. Han var spiller for fire amerikanske klubber, inkludert Memphis Grizzlies og New York Knicks.
  • Christopher Ignaczak – en enestående representant for Polen, verdensmester, europamester, sølvmedaljevinner ved verdensmesterskapet og flere medaljevinner ved polske mesterskap i volleyball.
  • Marcin Lijewski – en av de mest fremragende polske håndballspillerne – viseverdensmester og multimedaljevinner av det polske mesterskapet. Den beste treneren for den polske håndballligaen i 2020-sesongen.

For å delta i dette eksepsjonelle arrangementet, er alt du trenger å gjøre å besøke nettsiden vi syr sportnamiare.pl og fyll ut søknadsskjemaet.

Arrangementet finner sted lørdag 10. desember i skolekomplekset nr. 5, ul. General T Kutrzeby 2A. Start kl 11:00.

Arrangementet er helt gratis for både deltakere og ledsagere. Partnere i prosjektet er: byen Płock og departementet for sport og turisme.

You may also like

Leave a Comment