Home » Sri Lankas turbuss forsvinner i Oslo

Sri Lankas turbuss forsvinner i Oslo

by Thure Lindhardt

Treneren for det srilankiske brytelaget forsvant under verdensmesterskapet i Oslo og kunne forsøke å oppholde seg ulovlig i Europa, sa idrettsmyndighetene mandag. Tre dager etter at turneringen startet forsvant Donald Indrawansa fra hotellet laget hans bodde på og kom ikke tilbake til øya fredag, sa landets leder for landets bryteforbund til AFP. Sørøst-Asia, Sarath Hewavitharana.

«Vi mistenker ham for å komme inn i Sveits«, han la til: «En mann fra Sri Lanka så ham prøve å få en bussbillett«. Sarath Hewavitharana sa at han hadde informert Oslo-politiet og andre norske myndigheter om trenerens forsvinning.»Det var ingen måte han kunne bli i Oslo fordi vi hadde varslet myndighetene, fortsatte han. Det er stor sannsynlighet for at han vil reise til et annet europeisk land, mest sannsynlig til Sveits.».

Andre srilankiske idrettsutøvere har allerede forsvunnet i anledning ulike internasjonale sportsbegivenheter de siste årene. Under de sørkoreanske asiatiske lekene i 2014 flyktet to idrettsutøvere fra Sri Lanka og ble aldri funnet. På en håndballvennskapsturnering som ble arrangert i Tyskland i 2004, forlot et falskt lag på 23 «falske» spillere, som på den tiden ikke hadde noen nasjonal trening, landet etter at de hadde tapt alle kampene sine.

You may also like

Leave a Comment