Home » Stadia Pro: Google tilbyr YouTube Premium-abonnenter flere måneder, alle detaljene

Stadia Pro: Google tilbyr YouTube Premium-abonnenter flere måneder, alle detaljene

by Thure Lindhardt

Gode ​​planleggingsnyheter Stadia Pro: Google tilbyr YouTube Premium-abonnenter flere måneder, alle detaljene

Siden starten har Google Stadia forsøkt å øke sin tilstedeværelse i markedet til tross for noen kjepper i hjulene, for eksempel å innse at det å utvikle videospill internt ikke nødvendigvis var veien å gå. Uansett, den amerikanske giganten prøver ut noen kampanjetilbud her og der, som dette for YouTube Premium-abonnenter.

Hvis du er en vanlig YouTube-bruker, da må du ha sett mer enn ett forslag for å abonnere på YouTube Premium : mot betaling kan du da gi deg selv visse fordeler som fravær av reklame, muligheten for å laste ned videoer eller muligheten til å lese innhold mens enheten er i standby-modus.

Hvis noen gang ønsket om å ta ut kredittkortet ditt får deg til å vite at Google tilbyr nettopp det et lite tilbud i form av alle nye YouTube Premium-abonnenter: tre måneder med Stadia Pro gratis, der varer prøveperioden vanligvis bare én måned. Denne gesten er ikke ment for alle, da det bare er noen få land, nemlig Frankrike, USA, Canada, Tyskland, Storbritannia, Ungarn, Nederland, Norge, Romania, Spania, Sverige og Sveits.

Derfor, hvis du ønsker å ta del i disse tre månedene med Stadia Pro ved å abonnere på YouTube Premium, Merk at en gyldig betalingsmåte kreves ved registrering: Så ikke glem å melde deg av skyspilltjenesten før fristen hvis du ønsker det, ellers bytt til et abonnement for € 9,99 per måned.

Sist men ikke minst, Vær oppmerksom på at dette tilbudet er gyldig til 31. januar 2022. Interessert?

Av Max_Cagnard, Journalist jeuxvideo.com

MPTwitter

You may also like

Leave a Comment