Home » Statsministeren vedtok budsjettet med 71 stemmer: Så stort er flertallet

Statsministeren vedtok budsjettet med 71 stemmer: Så stort er flertallet

by Thure Lindhardt

det er nyvalg uten konservative ……

Fordømte konservative kom til makten …… Litauen ble knust ……

jeg tror

Tenk portrett

Budsjettet illustreres best av eksemplet med LT Railways: I stedet for overskuddet til et velfungerende statlig selskap, må det låne 50 MILLIONER for å subsidiere det i et år; Det mest interessante er at gjødselen, som det ble sagt, bare gir profitt til russerne eller latvierne, akkurat som sanksjonene mot BY-oljeprodukter som ble fraktet gjennom havnen i Klaipeda – Litauen faller tilbake med en vri, og frakten flytter over havnen til Tallinn.

eller

det er et portrett

Et flott teoretisk budsjett mot et bakteppe av enorm inflasjon støttes av ubegrensede låneopptak og EU-tilskudd, og hva er igjen av den litauiske økonomien?

Nemlig arr

Nemlig et portrett av en chic

«Budsjett» bare lånt, lånt …. Ingen penger, men de er allerede brukt …. Og «skinnedemontering» vil også låne penger? For en stund .. hvilke skoler skal overlates til Venstre? Vil ikke Litauen eksistere lenger?

overvåkning

Observasjonsportrett

> DET BETYR Mulkis møll er i beret, i det minste burde Litauen utnytte måten folk gjør narr av Litauen på, så i dag gjorde flertallet av Seimas narr av opposisjonen, så lånene og EU-tilskuddene fra budsjettet måtte aksepteres alene.

det betyr

det betyr portrett

Det er ingen opposisjon i Litauen. det er kummer

You may also like

Leave a Comment