Home » Stavgang i Kuyavian-Pommern-provinsen. Hvor du skal dra i helgen 8.-9. juli: TOPP 3 ruter

Stavgang i Kuyavian-Pommern-provinsen. Hvor du skal dra i helgen 8.-9. juli: TOPP 3 ruter

by Catherine Monroe

Stavgang i Kujawsko-Pomorskie-provinsen kan praktiseres nesten hvor som helst. Vi anbefaler imidlertid at du velger stier som er verifisert av andre beboere. Sammen med Traseo har vi utarbeidet tre interessante stavgang-ruter i provinsen for deg. Kuyavian-Pomeranian. Hver uke gir vi deg et nytt sett med veier å velge mellom. Sjekk hva vi har forberedt til helgen.

Nordic walking stier i Kuyavian-Pomeranian provinsen

Hvilke stavgangeruter i Kujawsko-Pomorskie-provinsen er populære blant lokale innbyggere? Vi vet allerede.

Traseo er en applikasjon som lar hvem som helst huske ruten sin og dele den med andre. Sammen med Traseo tilbyr vi deg 3 interessante stavgangeruter i provinsen. Kuyavian-Pomeranian. Velg det beste for deg.

Sjekk været før du drar ut.

🌲🌤️ Stavgang rute: Wloclawek

 • Utgangspunkt: Lubień Kujawski
 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 19,03 km
 • Vandringens varighet: 2 timer og 53 minutter
 • Høyde: 138 m
 • Sum stigninger: 2.499 m
 • Totalt utforkjøringer: 2.478 moh

Wielogorski anbefaler denne ruten for marsjen

Gå rundt Włocławek, ta offentlig transport til Włocławek Dam og gå tilbake til jernbanestasjonen.
navigere


 • Rutestart: Ny
 • Vanskelighetsgrad: 2,0
 • Distanse: 81,54 km
 • Mars varighet: 173 timer. og 33 minutter
 • Høyde: 253 m
 • Sum stigninger: 1.654 moh
 • Totalt utforkjøringer: 1.907 moh

GR3miasto anbefaler ruten for stavgangfans

Skarszewski-stien er en merket tursti som går gjennom den østlige delen av Kashubian Lake District. Den forbinder Skarszewy med Sopot over en lengde på 81,5 km. Det er absolutt en interessant strekning for elskere av lengre turer, men når du velger stien, er det verdt å vurdere riktig tid på året. Etter vår mening er en kald vinter den eneste gode tiden å gå denne ruten med tørre føtter. Vi delte opp turstien i etapper, som vi fordelte over til sammen tre dager.

En fullstendig beskrivelse av stien finner du på nettsiden til GR3miasto:

navigere


Dette kan være nyttig for stavgang

 • Utgangspunkt: Sepolno Krajeńskie
 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 25,33 km
 • Vandringens varighet: 6 timer og 36 minutter
 • Høyde: 49 m
 • Sum stigninger: 370 m
 • Sum av nedstigninger: 365 moh

Stavgangveien anbefales for innbyggere i GR3miasto

Hovedmålet for vår siste fottur var Lame Valley. Det ligger i Przymuszewo Forestry i Zaborski Landscape Park. Den er preget av en ekstremt attraktiv natur med mange sjeldne, vernede planter. Landskapet kompletteres av krystallklare innsjøer og den buktende Kulava-elven. Hvis du vil utforske dette fantastiske stedet, kan du starte ruten i landsbyen Laska. Vi har imidlertid forbedret den med noen ekstra attraksjoner, inkludert vakre lobelia-innsjøer.

Naturreservat «Dolina Kulawy»:

For å bli kjent med den vakre naturen i naturreservatet brukte vi den pedagogiske stien som er merket i området. På den ene siden av elva går den langs en ganske bred grusvei, på den andre langs en mindre bereist skogsvei, noe som kan være et stort hinder hvis du vil gå rundt med barn i buggies. Det er også en gangvei i tre underveis som snor seg gjennom torvmyrene. Det er også et overbygd skur og benker i enden, et flott sted for en piknik. På den merkede naturstien kan du undersøke hele vanningssystemet til de lokale torvmyrene og utvide kunnskapen om fredede planter.

Lobelia Lakes:

Av alle lobelia-innsjøer som forekommer i vårt land, er 95% i Pommern. I tillegg til Polen finnes det også innsjøer av denne typen i Europa i Norge, Finland, Danmark og Skottland. De ligger i huler; lukkede, naturlige vannmagasiner var tidligere omgitt av furuskog, eikeskog og bøkeskog. Karakteristiske trekk ved lobelia-innsjøer er: sur reaksjon, liten mengde salt, mangel på mat, gjennomsiktig vann og sandbunn. Disse reservoarene skylder navnet sitt til den beskyttede Lobelia-sjøen, og det er grunnen til at bading er forbudt i de fleste av disse innsjøene. Om sommeren – med en skyfri himmel og tilsvarende lysbrytning – har vannet i disse innsjøene en vakker nyanse av turkis. På turen vår så vi innsjøene Nawionek og Piecki. Vi nådde dem via de lokale naturstiene som er merket i området og via Zaborski-turstien.
navigere


Traseo.pl er en portal og gratis mobilapplikasjon for enheter som kjører Android- eller iOS-systemer. Her finner du over 200 000 ruter! Du kan ta opp dine egne spor mens du kjører eller følge rutene til andre brukere. Se etter reiseinspirasjon.

Ta bilder, legg til beskrivelser og send deretter den lagrede ruten til Traseo.pl. Du kan fortsette å redigere ruten. Du kan også dele den med andre Traseo-brukere eller holde den privat bare for deg selv. Oppdag alle Traseo-mulighetene, installer applikasjonen og gå på veien!

Hva er fordelene med Nordic Walking?

Stavgang er en sport som kan utøves av nesten alle. Derfor velger mange stavgang. Det er fordeler hvis vi husker riktig teknikk. Stavgang vil hjelpe deg å gå ned i vekt og hjelpe deg med å delta i fysisk aktivitet, noe som er viktig for helsen vår. Det viktigste er å huske riktig teknikk og kjøp av godt utstyr. Velvalgte pinner vil hjelpe deg med å opprettholde riktig teknikk. Det er best å velge stavgangstaver og ikke kjøpe turstaver. De er forskjellige i struktur. Vi kan finne 3 typer stavgangstaver:

 • aluminiumsstenger
 • glassfiberstenger
 • karbonfiberstenger

Det er verdt å ta hensyn til vekten på pinnene vi velger. Stolper bør også ha godt profilerte håndtak og stropper. Vi kan velge modeller med justerbar lengde eller kjøpe de som er valgt i henhold til vår høyde. Høyden på stokkene velges riktig når albuen er i rett vinkel når stokkene holdes oppreist.

Å gå med staver avlaster kne-, hofte- og ankelledd. Det er derfor denne sporten passer for folk i alle aldre. Skaderisikoen er ubetydelig, sporten i seg selv er morsom og kan utøves nesten hvor som helst.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment