Home » Stavgang i provinsen Pommern. Hvor skal du gå helgen 20-21 mai 3 beste ruter

Stavgang i provinsen Pommern. Hvor skal du gå helgen 20-21 mai 3 beste ruter

by Erlend Loe

Stavgang i Pommern-provinsen kan praktiseres nesten hvor som helst. Vi anbefaler deg imidlertid å velge stier anbefalt av andre sportsentusiaster. Sammen med Traseo har vi 3 attraktive stavgangeruter på tilbud for deg i provinsen. Pommern. Hver helg tilbyr vi deg et nytt utvalg av løyper å velge mellom. Se hva vi har til helgen.

Stavgangeruter i Pommern-provinsen

Hvilke stavgangeruter i provinsen liker innbyggere i Pomeranian? Vi sjekket.

Traseo er en applikasjon som lar hvem som helst huske ruten sin og dele den med andre. Sammen med Traseo har vi utarbeidet tre populære stavgangeruter i provinsen for deg. Pommern. Velg det beste for deg.

Sjekk været før du drar ut.

 • Utgangspunkt: Bytow
 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 25,33 km
 • Vandringens varighet: 6 timer og 36 minutter
 • Høyde: 49 m
 • Sum stigninger: 370 m
 • Totalt utforkjøringer: 365 moh

Ruten for stavgang-entusiaster anbefales av GR3miasto

Hovedmålet for vår siste fottur var Lame Valley. Det ligger i Przymuszewo Forestry i Zaborski Landscape Park. Den er preget av en ekstremt attraktiv natur med mange sjeldne, vernede planter. Landskapet kompletteres av krystallklare innsjøer og den buktende Kulava-elven. Hvis du vil utforske dette fantastiske stedet, kan du starte ruten i landsbyen Laska. Vi har imidlertid forbedret den med noen ekstra attraksjoner, inkludert vakre lobelia-innsjøer.

Naturreservat «Dolina Kulawy»:

For å bli kjent med den vakre naturen i naturreservatet brukte vi den pedagogiske stien som er merket i området. På den ene siden av elva går den langs en ganske bred grusvei, på den andre langs en mindre bereist skogssti, noe som kan være et stort hinder hvis du vil gå rundt med barn i buggies. Det er også en gangvei i tre underveis som snor seg gjennom torvmyrene. Det er også et overbygd skur og benker i enden, et flott sted for en piknik. På den merkede naturstien kan du se nærmere på hele vanningssystemet til de lokale torvmyrene og utvide kunnskapen om fredete planter.

Lobelia Lakes:

Av alle lobelia-innsjøer som forekommer i vårt land, er 95% i Pommern. I tillegg til Polen finnes det også innsjøer av denne typen i Europa i Norge, Finland, Danmark og Skottland. De ligger i huler; lukkede, naturlige vannmagasiner var tidligere omgitt av furuskog, eikeskog og bøkeskog. Karakteristiske trekk ved lobelia-innsjøer er: sur reaksjon, liten mengde salt, mangel på mat, gjennomsiktig vann og sandbunn. Disse reservoarene skylder navnet sitt til den beskyttede Lobelia-sjøen, og det er grunnen til at bading er forbudt i de fleste av disse innsjøene. Om sommeren – med en skyfri himmel og tilsvarende lysbrytning – har vannet i disse innsjøene en vakker nyanse av turkis. På turen vår så vi innsjøene Nawionek og Piecki. Vi nådde dem via de lokale naturstiene som er merket i området og via Zaborski-turstien.
navigere

Hvordan blir været?


 • Utgangspunkt: Sopot
 • Vanskelighetsgrad: 2,0
 • Distanse: 11,7 km
 • Vandringens varighet: 2 timer og 10 minutter
 • Høyde: 158 m
 • Sum stigninger: 1.024 moh
 • Totalt utforkjøringer: 1 020 moh

JJ_Active anbefaler denne ruten

Sporet til revene
brun farge, lengde 11,7 km
Stein Potok SKM – Ul. Lillepolen – Pinsekirken – Brodwino – Rysie Wzgórze – ul. Okrętna – Strzeleckie Hill – Olympisk hoppbakke – Łysa Góra – Little Star – Glinna Góra (Sępie Wzgórze) – Esperantist Oak – Świemirowo (Smolna Street) – bussholdeplass
navigere

Hvordan blir været?

Dette kan være nyttig for stavgang

reklamemateriell for partnere

 • Utgangspunkt: Puck
 • Vanskelighetsgrad: 2,0
 • Distanse: 18,82 km
 • Vandringens varighet: 4 timer og 53 minutter
 • Høyde: 107 m
 • Sum stigninger: 1.311 m
 • Totalt utforkjøringer: 1.311 moh

GR3misto anbefaler denne ruten

Strzebielino Forest Inspectorate skjuler mange kuriositeter i skogene sine, for eksempel den nå stengte jernbanelinjen mellom Lębork og Kartuzy. Langs dens lengde er det mange vakre steinviadukter, noen ganger når en høyde på 20 meter. Hovedmålet for turen vår er en interessant viadukt over Struga Węgorza nær Rozłazin.

Veibeskrivelse:

Vi starter og avslutter vår reise i Godętowo nær Lębork.
Hovedmålet for turen vår er steinjernbanebroen nær Rozłazin. Viadukten ble bygget i 1903 – 1905 for å muliggjøre jernbanetrafikk på Lębork – Kartuzy-linjen. Denne linjen har vært stengt siden 2001. Høyden på bygget på det høyeste punktet er 18 meter. Struga Węgorza renner under viadukten, som inntil nylig ble kalt Młyńska på grunn av den nærliggende møllen. Dessverre forfalt bygningen etter andre verdenskrig, i dag er det ingen spor etter den.

I tillegg til steinjernbaneviadukten så vi mange andre kuriositeter langs ruten. Fra utgangspunktet for turen vår, altså Godętowa, har vi et restaurert palass med en stilig restaurant og et hotell. Så, noen titalls meter etter å ha kommet inn i skogen, en allé med monumentale trær som omgir ruinene av Goddent-familiegraven. Videre mot Lębork: Lubowidzkie-sjøen, som i sommersesongen er beleiret av lokale solbadere og «grillede biff»-elskere, og foran steinviadukten en interessant dådyrfarm. På vei tilbake kommer vi over en noe glemt gammel post-evangelisk kirkegård gjennom en tett skog.
navigere

Hvordan blir været?

Traseo.pl er en portal og gratis mobilapplikasjon for enheter som kjører Android- eller iOS-systemer. Her finner du over 200 000 ruter! Du kan ta opp dine egne spor mens du kjører eller følge rutene til andre brukere. Se etter reiseinspirasjon.

Ta bilder, legg til beskrivelser og send deretter den lagrede ruten til Traseo.pl. Du kan fortsette å redigere ruten. Du kan også dele den med andre Traseo-brukere eller holde den privat bare for deg selv. Oppdag alle Traseo-mulighetene, installer applikasjonen og gå på veien!

Hva er fordelene med Nordic Walking?

Stavgang er en aktivitet som kan trenes av de fleste. Det er derfor det blir mer og mer populært. Med riktig teknikk gir det mange fordeler. Fysisk aktivitet er nødvendig for å opprettholde fysisk og psykisk helse. Nordic Walking kan hjelpe deg å gå ned i vekt. Det viktigste er å huske riktig teknikk og anskaffelse av godt utstyr. Velvalgte pinner vil hjelpe deg med å opprettholde riktig teknikk. Det er best å velge stavgangstaver og ikke kjøpe turstaver. De er forskjellige i struktur. Vi kan finne 3 typer stavgangstaver:

 • aluminiumsstenger
 • glassfiberstenger
 • karbonfiberstenger

Det er verdt å ta hensyn til vekten på pinnene vi velger. Stolper bør også ha godt profilerte håndtak og stropper. Vi kan velge modeller med justerbar lengde eller kjøpe de som er valgt i henhold til vår høyde. Høyden på stokkene velges riktig når albuen er i rett vinkel når stokkene holdes oppreist.

Å gå med staver avlaster kne-, hofte- og ankelledd. Det er derfor denne sporten passer for folk i alle aldre. Skaderisikoen er ubetydelig, sporten i seg selv er morsom og kan utøves nesten hvor som helst.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment