Home » Stavgang i voivodskapet Kuyavian-Pommern. Hvor skal du dra i helgen 16. til 17. september? TOPP 3 ruter

Stavgang i voivodskapet Kuyavian-Pommern. Hvor skal du dra i helgen 16. til 17. september? TOPP 3 ruter

by Erlend Loe

Nordic Walking i provinsen Trening er verdt nesten overalt i Kuyavian-Pommern Voivodeship. Vi anbefaler likevel at du velger stiene som anbefales av andre sportsentusiaster. Sammen med Traseo har vi 3 populære stavgangeruter i landet på tilbud for deg. Kuyavian-Pomeranian Voivodeship. Hver uke introduserer vi deg for en rekke nye veier å velge mellom. Finn ut hvilke ruter vi har forberedt for helgen.

Innhold

Hvilke stavgangeruter finnes i provinsen? Kuyavian-Pomeranian Voivodeship anbefalt av innbyggerne? Vi sjekket det.

Traseo er en applikasjon som lar hvem som helst huske ruten sin og dele den med andre. I samarbeid med Traseo har vi utarbeidet tre populære stavgang-ruter i provinsen for deg. Kuyavian-Pomeranian Voivodeship. Finn den som er mest attraktiv for deg.

Før du drar, sjekk værmeldingen.

🌲🌤️ Stavgang rute: Chełmża

 • Start av ruten: Gniewkowo
 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 3,6 km
 • Gangtid: 53 min.
 • Høyde: 59 m
 • Totale stigninger: 623 moh
 • Totale utforkjøringer: 608 moh

Wielogorski anbefaler stavgangveien til beboerne

En spasertur gjennom Chełmża.
Navigere


 • Start på ruten: Więcbork
 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 25,33 km
 • Varighet av marsjen: 6 timer og 36 minutter.
 • Høyde: 49 m
 • Totale stigninger: 370 m
 • Total nedstigning: 365 moh

Stavgangveien anbefales for innbyggere i GR3miasto

Hovedmålet for vår siste fottur var Kulawy-dalen. Det ligger i Przymuszewo Forest District i Zaborski Landscape Park. Den er preget av ekstremt attraktiv natur med mange sjeldne, vernede planter. Landskapet kompletteres av krystallklare innsjøer og den slyngende Kulawa-elven. Hvis du vil utforske dette fantastiske stedet, kan du starte ruten fra landsbyen Laska. Vi har imidlertid utvidet den med flere attraksjoner, inkludert vakre lobelia-innsjøer.

Dolina Kulawy naturreservat:

For å bli kjent med den vakre naturen i naturreservatet brukte vi den pedagogiske stien som er merket i området. På den ene siden av elva fører den over en ganske bred grusvei, på den andre over en mindre reist skogssti, noe som sikkert kan være et problem hvis vi reiser med barn i barnevogn. Det er også en strandpromenade langs veien som snor seg gjennom torvmyrene. Det er også et overbygd ly og benker på enden, et flott sted for en piknik. På den utpekte utdanningsløypa kan du se nærmere på hele vanningssystemet til de lokale torvmyrene og utvide kunnskapen om fredede planter.

Lobelia Lakes:

Av alle Lobelia-innsjøene i landet vårt ligger 95% i Pommern. I tillegg til Polen forekommer innsjøer av denne typen også i Europa i Norge, Finland, Danmark og Skottland. De ligger i forsenkninger i området; Avløpsfrie, naturlige vannreservoarer var tidligere omgitt av furuskog, eikeskog og bøkeskog. De karakteristiske trekk ved lobelia-innsjøer er: sur reaksjon, lav mengde salt, matmangel, gjennomsiktig vann og sandbunn. Disse reservoarene skylder navnet sitt til Lobelia-sjøen, som er et beskyttet naturreservat, og derfor er bading dessverre forbudt i de fleste av disse innsjøene. Om sommeren – når himmelen er klar og lysbrytningen er passende – har vannet i disse innsjøene en vakker turkis tone. På turen vår så vi innsjøene Nawionek og Piecki. Vi nådde dem via lokale naturstier og Zaborski-turstien.
Navigere


Dette kan være nyttig for stavgang

🌲🌤️ Stavgang rute: Plock

 • Start på ruten: Chodecz
 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 9,94 km
 • Gangtid: 2 timer og 28 minutter.
 • Høydeforskjell: 144 moh
 • Totale stigninger: 2.104 moh
 • Total nedstigning: 2.112 moh

Wielogorski anbefaler denne ruten for marsjering

Traseo.pl er en portal og gratis mobilapplikasjon for enheter med Android- eller iOS-systemer. Her finner du over 200 000 ruter! Du kan ta opp dine egne spor mens du kjører eller følge andre brukeres ruter. Ser etter reiseinspirasjon.

Ta bilder, legg til beskrivelser, og send deretter den lagrede ruten til Traseo.pl. Du kan i tillegg redigere en bestemt rute. Du kan også dele den med andre Traseo-brukere eller holde den privat bare for deg selv. Oppdag alle mulighetene til Traseo, installer applikasjonen og sett i gang!

Stavgang er en aktivitet som kan trenes av de fleste. Det er derfor det blir stadig mer populært. Å opprettholde riktig teknikk vil gi mange fordeler. Stavgang hjelper deg å gå ned i overflødig vekt og trene, noe som er viktig for helsen vår. Det viktigste er å være oppmerksom på riktig teknikk og å kjøpe godt utstyr. Velvalgte stenger vil hjelpe deg med å opprettholde riktig teknikk. Det er best å velge stavgangstaver og ikke kjøpe turstaver. De er forskjellige i struktur. Det finnes 3 typer stavgangstaver:

 • Aluminiumsstenger
 • Glassfiberstenger
 • Karbonfiberstenger

Det er verdt å ta hensyn til vekten på pinnene vi velger. Stolper bør også ha godt profilerte håndtak og stropper. Vi kan velge modeller med justerbar lengde eller kjøpe modeller som tilsvarer vår høyde. Høyden på stokkene velges riktig hvis albuen er i rett vinkel når du holder stokkene rett.

Å gå med staver lindrer belastningen på kne-, hofte- og ankelledd. Det er derfor denne sporten passer for folk i alle aldre. Skaderisikoen er minimal, sporten i seg selv er morsom og vi kan utøve den nesten hvor som helst.

Oppdag sjarmen til stavgang i Kuyavian-Pomeranian Voivodeship ved å følge Piast Trail. Denne fascinerende ruten fører til de viktigste monumentene i regionen og gir samtidig mulighet for aktiv avslapning midt i naturen. Besøk også sjarmerende Kruszwica og se Musetårnet, som skjuler en mystisk historie om den legendariske Lech, den første polske prinsen. Hvis du drømmer om herlig avslapning, er Ciechocinek, en spaby omgitt av parker, det perfekte valget.

Bory Tucholskie – For naturelskere er den enorme Bory Tucholskie den virkelige perlen i regionen. Vakre gamle trær venter på deg her, pittoreske innsjøer og naturstier inviterer til lange turer. Voivodskapet Kuyavian-Pommern tiltrekker seg stavgangere med sitt mangfold – fra historiske skatter til fredelige idyller i naturen.

Du finner den her de mest interessante severdighetene.

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment