Home » Steelwrist utvider sitt utvalg av hurtigkoblinger og tiltrotatorer med SQ50

Steelwrist utvider sitt utvalg av hurtigkoblinger og tiltrotatorer med SQ50

by Peter Østbye

——————– VISE ——————–

Steelwrist utvider sitt utvalg av hurtigkoblinger og tiltrotatorer med SQ50, en helautomatisk, høykapasitets Open-S-kompatibel løsning for mellomstore gravemaskiner.

Den nye serien med hurtigkoblinger og tiltrotatorer SQ50 er beregnet for gravemaskiner fra 7 til 13 tonn. Steelwrist SQ er en kraftig helautomatisk oljekoblingsteknologi som brukes på gravemaskiners hurtigkoblinger og tiltrotatorer for å koble til hydrauliske arbeidsverktøy.

Høy strømningskapasitet, totalhøyde og meget konkurransedyktig vekt er hovedfordelene til SQ50, som også oppfyller spesifikasjonene til Open-S standarden for helautomatiske hurtigkoblinger. SQ50 hurtigkoblinger og tiltrotatorer vil bli presentert for første gang på Vei og Anlegg i Norge fra 11. til 14. mai 2022.


——————– VISE ——————–

SQ50 vil gradvis installeres på tiltrotatorene X12 og X14, noe som betyr at fremtidige S-koblinger og tiltrotatorer kan oppgraderes til SQ-typen. S50 og SQ50 hurtigkoblingene er laget av støpt stål og har Steelwrist Front Pin Lock sikkerhetsløsning.

Front Pin Lock er en mekanisk lås på forakselen som reduserer risikoen betraktelig for at arbeidsutstyr faller ved et uhell. X12- og X14-tiltrotatorene har blitt redesignet med en ny øvre og nedre brakett for å tillate en fremtidig oppgradering fra S50 til SQ50 selv om kunden ikke inkluderte SQ-festet i den opprinnelige bestillingen. Neste generasjons X12 og X14 tiltrotatorer vil begynne å sendes i Q3 2022.

SQ-en på toppen (øvre koblingen) av tiltrotatoren gjør det mulig raskt å bytte mellom tiltrotatoren og andre arbeidsverktøy, og SQ-en på bunnen (redskapskoblingen) på tiltrotatoren gir rask veksling mellom hydrauliske redskaper. Ved å bruke SQ-systemet blir utstyret til tiltrotatoren mer økonomisk fordi rotasjonsfunksjonen er inkludert i tiltrotatoren.

«Med markedslanseringen av den helautomatiske hurtigkoblingen og tiltrotatoren SQ50 vil vi spille en avgjørende rolle i det voksende segmentet av 10-tonns gravemaskiner med en gjennomstrømningskapasitet på 120 liter i minuttet ved lavt mottrykk. Også for mellomstore gravemaskiner «, lover Stefan Stockhaus, administrerende direktør i Steelwrist AB.

Høystrømshydraulikk og absolutt rotasjonssensor Med introduksjonen av SQ50 har Qplus-teknologien blitt oppgradert for å tillate enda høyere strømningshastigheter, øke strømningskapasiteten med ytterligere 20 %, slik at brukerne kan håndtere selv de høye strømningshastighetene som kreves av middels store gravemaskin vedlegg .

Steelwrist vil også lansere en ny absolutt rotasjonssensor i 2022 for å gi større nøyaktighet for 3D-veiledningssystemer. I kombinasjon med Steelwrists Autotilt blir produktiviteten enda høyere.

You may also like

Leave a Comment