Home » Stefan Kraft gikk forbi legenden. Liten gutt i horisonten

Stefan Kraft gikk forbi legenden. Liten gutt i horisonten

by Gunnar Garfors


PAP / Grzegorz Momot / På bildet: Stefan Kraft

hk


Stefan Kraft storkoste seg i Bad Mitterndorf i helgen. Dette plasserte ham på seierspallen i verdensmesterskapet gjennom tidene.

Stefan Krafts opptreden i skiflygingsbakken i Bad Mitterndorf var et spørsmålstegn. Østerrikeren hadde influensasymptomer og kjempet for bakken til slutten. Han lyktes og formen til en erfaren hopper ga ingen indikasjon på at han nylig hadde slitt med helseproblemer.

Han fullførte begge konkurransene på mammuten på pallen. Han ble nummer to lørdag og tredje søndag. Han var også nummer to ved pause, men Timi Zajc var bedre enn ham i finalen.

Krafts utmerkede form førte til at han steg opp på verdensmesterskapet gjennom tidene. Østerrikeren har allerede oppnådd 89 pallplasseringer i konkurranser av denne rangeringen. Søndag gikk han forbi sin landsmann Gregor Schlierenzauer (88).

SE VIDEO: #dziejesiewsportie: Ronaldo brøt ut i latter. Alt på grunn av den lille gutten

I horisonten til Kraft er det en annen hopplegende – Adam Małysz. Polakken endte VM i TOP 3 92 ganger. Det betyr at østerrikeren kan hamle opp med ham denne sesongen.

Den ubestridte lederen av tidenes rangering i så henseende er Janne Ahonen (108 ganger på pallen).

Neste verdenscuphelg starter 3. februar i Willingen. Det skal avholdes tre konkurranser: blandet lagkonkurranse fredag ​​og individuelle konkurranser lørdag og søndag.

All-time World Cup pallplasseringer:

Les også:
– Andreplassen unnslipper polakkene. Plasseringer i Nations Cup
– Stor fordel av Granerud! Polakkene kommer lenger og lenger i VM i fly
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment