Home » Stilla Technologies utvider sin tilstedeværelse i EMEA-regionen med nye distribusjonspartnerskap

Stilla Technologies utvider sin tilstedeværelse i EMEA-regionen med nye distribusjonspartnerskap

by Peter Østbye
klasse i: Sant
Emner: Kontrakt/avtale, produkt/tjeneste

Stilla Technologies, det multiplex digitale PCR-selskapet, kunngjorde i dag at det har signert avtaler med 12 distributører i EMEA-regionen: LABGENE Scientific (Sveits), CARLO ERBA Reagents (Italia), Bonsai Lab (Portugal og Spania), SEM (Tyrkia) og Explorea ( Tsjekkia, Slovakia, Ungarn), Biodynamics (Hellas), AH Diagnostics (Sverige, Norge, Finland, Danmark, Baltiske land), Alliance Global (Gulfen, Levanten, det afrikanske kontinentet, inkludert Sør-Afrika, Sentral-Asia, Pakistan), Danyel Biotech (Isral), Zahrawi Group (Bahren), TK Biotech (Polen) og RIDACOM (Bulgaria). Avtalene gir distribusjonsrettigheter til Stillas hele produktportefølje, inkludert seks-farge Naica-systemet – Stillas neste generasjons multipleksing digitale PCR-plattform – samt mikrofluidiske brikker og reagenser optimert for et bredt spekter av bruksområder, inkludert kreft- og flytende biopsistudier, celle- og genterapi og påvisning av infeksjonssykdommer.

Med den utvidede globale tilgjengeligheten av vår høyytelses digitale PCR-løsning, svarer Stilla på kravene fra forskere som krever raskere behandlingstider, høyere nøyaktighet og følsomhet, sier Matthew Grow, PhD, visepresident for global markedsføring og salgsvirksomhet i Stilla Teknologier. Vi er glade for å samarbeide med ledende distributører som bringer sterke relasjoner og en dokumentert merittliste for å levere de mest innovative løsningene til biomedisinske forskere og klinikere innen sine respektive felt.

Støttet av USAs hovedkvarter i Boston, Massachusetts og europeiske hovedkvarter i Paris, Frankrike, følger Stillas utvidelse av globale salg kunngjøringen av verdensomspennende lansering av hans seksfargede Naica-system.

Om Stilla Technologies

Stilla Technologies er det multiplekse digitale PCR-selskapet som konverterer komplekse genomiske data til brukbar informasjon i en rekke forsknings- og kliniske anvendelser, inkludert kreftstudier og flytende biopsier, celle- og genterapier, påvisning av infeksjonssykdommer og mat- og miljøtester. Stillas revolusjonerende Crystal Digital PCR™-løsning, systemet Naika , er bransjens første digitale PCR-system med seks fluorescerende kanaler og tilbyr biomedisinske forskere og klinikere den høyeste multipleksing- og deteksjonsevnen som er tilgjengelig på markedet. Stillas hovedkontor er i Boston, Massachusetts, og dets europeiske hovedkvarter er i Paris, Frankrike. Selskapet har strategiske handels- og distribusjonspartnerskap i Kina og på tvers av EMEA-regionen. For å lære mer, besøk nettstedet www.stillatechnologies.com og fortsett å kontakte Stilla Twitter, LinkedIn og youtube.

Teksten til utgivelsen av en oversettelse skal på ingen måte anses som offisiell. Den eneste autentiske versjonen av pressemeldingen er pressemeldingen på originalspråket. Oversettelsen skal alltid sammenlignes med kildeteksten, noe som danner presedens.

Du kan også være interessert i disse pressemeldingene

19:48

LumiThera, Inc, et medisinsk teknologiselskap på kommersiell stadium som tilbyr fotobiomodulasjonsbehandling (PBM) av øyesykdommer og øyelidelser, ga i dag ut positive data fra sin kliniske studie…

19:20

Stilla Technologies, det multiplex digitale PCR-selskapet, kunngjorde i dag at det har signert avtaler med 12 distributører i EMEA-regionen: LABGENE Scientific (Sveits), CARLO ERBA Reagents (Italia), Bonsai Lab (Portugal og Spania), SEM…

19:16

Greater Montreal Chamber of Commerce noterer seg motstandskraften til økonomien og helsen til offentlige finanser i budsjettet som ble avduket i dag av finansminister Eric Girard. Regjeringen presenterer en ambisiøs visjon for…

18:49

For Fédération interprofessionnelle de la sant du Qubec-FIQ og Fédération interprofessionnelle de la sant du Qubec|Privat sector-FIQP, er det bare én observasjon som skiller seg ut når man leser budsjettet 2022-2023 som presenteres i dag: det offentlige nettverket til… .

18:30

AM Pharma BV, et oppstartsselskap som spesialiserer seg på utvikling av behandlinger for alvorlige sykdommer, kunngjorde i dag at selskapets administrerende direktør, Erik van den Berg, og finansdirektør, Lars Boesgaard, tirsdag 29.

18:10

HAI ROBOTICS, pioneren innen Autonomous Case Handling (ACR) robotsystemer for lagerlogistikk, vil presentere sin løsning for lagerautomatisering ved å transportere saker til operatøren på utstillingen…

Pressemelding sendt 22. mars 2022 kl. 19.20 og distribuert av:

You may also like

Leave a Comment