Home » Stoch om dramaet til Kubacki-familien. En oppriktig tilståelse fra den polske mesteren

Stoch om dramaet til Kubacki-familien. En oppriktig tilståelse fra den polske mesteren

by Gunnar Garfors


Getty Images / Alexander Hassenstein / På bildet: Kamil Stoch

Simon Michalski


Helseproblemene til Marta Kubacka, Dawid Kubackis kone, rammet Kamil Stoch hardt. Den tre ganger individuelle olympiske mesteren sa i et intervju med skijumping.pl at lagkameratens situasjon fikk ham til å revurdere livet sitt.

Dramaet om Kubacki-familien begynte i midten av mars. Da ble Marta Kubacka innlagt på sykehus i alvorlig tilstand på grunn av hjerteproblemer. Legene kjempet hardt for livet. Da Dawid Kubacki fikk vite om hele situasjonen, trakk han seg fra verdenscupen uten å nøle til slutten av sesongen.

Kubacka tilbrakte omtrent en måned på sykehuset. Men før hun kom til ham, ble hun gjenopplivet av folk nær henne hjemme. Det viser bare at situasjonen var virkelig alvorlig.

Heldigvis begynner ting å bli bedre over tid. Hopperen er allerede tilbake på trening og har startet forberedelsene til neste sesong.

Denne situasjonen ga Kamil Stoch, en venn av Dawid Kubacki fra landslaget, til ettertanke. Som en av de mest suksessrike polske skihopperne innrømmet i et intervju med skijumping.pl, var dette et vendepunkt i livet hans.

– Jeg ble veldig rørt av denne situasjonen. Jeg revurderte livet mitt og målene mine fullstendig. Jeg prøver å nyte hver dag, hvert øyeblikk, alt jeg har, alt jeg kan gjøre. Jeg er glad for at alt ordnet seg slik. «Vi er i live og vi har alt i våre hender, det er det viktigste,» sa Kamil Stoch.

Se også:
Han kunne blitt en stjerne i Polen
Kubackis kone ble gjenopplivet

SE VIDEO: Nederlendere prøver å ta en polak ut av Russland. «Alt handler om penger»

Sjekk ut hoppbakken i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment