Home » Stoppet etter ankomst fra Norge! En ettersøkt polak ble tatt til fange på Katowice flyplass

Stoppet etter ankomst fra Norge! En ettersøkt polak ble tatt til fange på Katowice flyplass

by Peter Østbye

Torsdag 27. juli ble en 44 år gammel polak arrestert av grensevakter på Katowice-Pyrzowice flyplass. Det viste seg at mannen var etterlyst av tingretten i Chełm på bakgrunn av tre etterlysningsbrev.

Katowice flyplass: arrestasjon av den etterlyste personen på flyplassen

Informasjonen om den arresterte mannen kom fra IKT-databasen, som inneholdt mannens data for å fastslå hvor han befant seg på grunnlag av en ordre fra distriktsadvokaten i Chełm. Mannen ble etterlyst for tre alvorlige forbrytelser.

Den første påstanden gjaldt å forårsake en funksjonssvikt i et kroppsorgan eller en helseforstyrrelse. Den andre ettersøkte plakaten var voldelig tyveri. Det tredje brevet handlet om å omgå underholdsplikten.

Han gjemte seg for det polske rettsvesenet i Norge

Den internerte polakken ankom Katowice-Pyrzowice lufthavn med et rutefly fra Oslo, Norge. Under en vanlig grensekontroll fant tjenestemenn at mannen var etterlyst, noe som førte til at han ble arrestert. Deretter overleverte grensevaktene ham til polititjenestemennene, som vil føre videre saksbehandling i denne saken.

Pågripelsen av den etterlyste mannen på flyplassen understreker effektiviteten i samarbeidet mellom ulike sikkerhetstjenester i landet. Takket være aktiv informasjonsutveksling og effektivt samarbeid er det mulig raskt å spore opp og arrestere personer som er etterlyst for begått forbrytelse.

Det er ingen ytterligere informasjon om det videre forløpet av denne varetektsfengslingen på nåværende tidspunkt. Saken er fortsatt under oppsyn av de relevante politimyndighetene, som vil undersøke alle omstendighetene og en mulig dom for den arresterte mannen.

Bytom. Han var beruset og på narkotika. Han rettet pistolen mot forbipasserende biler…

You may also like

Leave a Comment