Home » Supercell lanserer Clash-minispill i Canada og Sveits

Supercell lanserer Clash-minispill i Canada og Sveits

by Thure Lindhardt

Supercell kaster lys over antennene våre gjennom de tre nye Clash-titlene som er under utvikling.
I en ny video snakket to medlemmer av studioteamet med spillere om den nåværende statusen til Clash Mini, Clash Heroes og Clash Quest.

Clash Mini er tilgjengelig i noen land, inkludert Canada og Sveits

Minigalskap bryter inn i Clash-universet! I dette utvalgsspillet kan du overliste og overliste andre i et morsomt, strategirikt brettspill.

Samle, tilkall og oppgrader minihæren din i dette spennende autokampspillet i sanntid. Forutsi motstanderens trekk, og bygg deretter vinnerstrategien og formasjonen din. Se Minis komme til live og konkurrere mot hverandre om å bli de siste!

Collision Mini Supercell iPhone

For det første ruller Clash Mini ut jevnt fra og med i dag (8. november) med beta i Canada, Finland, Sverige, Sveits, Norge og Island.

I løpet av betaen kan spillere sette sammen et lag med helter og minis for å kjempe på slagmarken Autosjakk Et taktisk turbasert spill som er verdig tidligere titler som Clash Royale eller Clash of Clans.

Supercell beholder selvfølgelig muligheten til å tilpasse innholdet og helhetsopplevelsen under testens varighet.

Clash Heroes: Beta kommer også

For det andre har teamet uttalt at Clash Heroes fortsatt er i de tidlige stadiene uten å nevne en utgivelsesdato.

Clash Heroes besto nylig en lukket alfatest med noen hundre spillere som ga teamet spillinformasjon.

Supercell sa at de «jobber hardt med nye funksjoner, gameplay og verdensbygging,» og neste trinn for Clash Heroes vil være en åpen beta.

Clash Quest: Sosiale nyheter

Til slutt diskuterte teamet noen av de nye funksjonene som har blitt lagt til Clash Quest i noen land siden spillet ble lansert, for eksempel nye sjefer, nye tropper og tilleggsfunksjoner som vrak og fangehull.

Med den siste oppdateringen av Clash Quest har den nye sosiale funksjonen Clans blitt introdusert, som spillere kan spille sammen og konkurrere med i League of Clans. Oppdateringen fikk også en helt ny sjef og et nytt originalt lag.

Supercell har uttalt at det fortsatt ikke er noen planlagt global utgivelsesdato for Clash Quest, men det vil komme mer innhold i spillet snart.

I tillegg til de kommende Clash-titlene, har Supercell inngått samarbeid med Space Ape Games for å lansere Boom Beach: Frontlines i Canada og vil gradvis lansere tittelen over hele verden.

Last ned spillet gratis Clash mini

Clash mini fangstspill ipa iphone ipad

You may also like

Leave a Comment