Home » Sveitseren vant storslalåmen – Polsat Sport

Sveitseren vant storslalåmen – Polsat Sport

Sveitseren Marco Odermatt, som ledet etter første renn, vant storslalåmen i slovenske Kranjska Gora, som er en del av verdenscupen i alpint. De neste pallplassene ble tatt av nordmannen Henrik Kristoffersen og franskmannen Alexis Pinturault.

Seieren søndag sikret Odermatt triumfen på verdenscuprankingen i storslalåm.

Se også: Raw Air 2023 tidsplan og program. Når hopper polakker?

Den olympiske mesteren utnyttet det første løpet og slo Kristoffersen med 0,32 sekunder. Nordmannen var tredje etter første løp, men satte beste tid på andre løp, noe som gjorde at han kunne passere franskmannen. Pinturault tapte 0,70 sekunder på vinneren.

Odermatt, som også var best i storslalåm lørdag, sikret seg sin andre verdenscupseier sammenlagt før konkurransestart i Slovenia. Det skjedde etter at syklusens nestleder, norske Aleksander Aamodt Kilde, trakk seg fra konkurransen.

Sveitseren har vunnet seks av åtte verdenscupstorslalåm denne sesongen og vunnet gull i turneringen i forrige måneds verdensmesterskap.