Home » Svenske Bonava har kjøpt en tidligere norsk investors land i Vilnius og planlegger å investere 50 millioner dollar. Eur verdi pltr

Svenske Bonava har kjøpt en tidligere norsk investors land i Vilnius og planlegger å investere 50 millioner dollar. Eur verdi pltr

by Thure Lindhardt

Remigijus Pleteras, sjef for Bonava Litauen. Foto av Vladimiro Ivanovo (V)

Eiendomsutviklingsselskapet Bonava Lietuva har annonsert kjøp av to tomter i bydelen Pailaii for utvikling av nok et flerleilighetsprosjekt.

I følge eiendomsregisteret ervervet selskapet 3,7 hektar tomt i Duisburger Str. 1 og 2 i Scandipark. Sistnevnte har vært eid av eiendomsutviklingsselskapet Trinapolis og dets partnere siden mars.

Bonava Litauen kunngjør planer om å bygge 700 leiligheter og investere 50 millioner LTL i løpet av de neste årene. EUR.

Plasseringen ble valgt under hensyntagen til eiendomsmarkedets situasjon og befolkningens behov. Remigijus Pleteras, sjefen for Bonava Litauen, sa i en uttalelse at vi kjøper et hus med svært høy boligpris.

Ifølge ham utarbeides nå arkitektoniske løsninger for det nye prosjektet, og byggestart er planlagt i 2022. og ferdigstilles innen få år.

Han utvikler for tiden sitt første leilighetshus i Litauen i det såkalte Perknkiemi Apartment House i Yesterday. Det er svært nær det nyervervede territoriet. Ifølge R. Pleter vil 140 men 33 forbli usolgte i den første fasen av prosjektet, som skal være ferdig innen 2022.

Utbygger forbereder også byggestart på det andre Nord Garden-prosjektet på Bajorai. For mer informasjon om disse planene, se denne artikkelen V.

Det er mulig at Trinapolis i Vilnius, nær den såkalte Perknkiemis, har ervervet land i Dusiburgo Street for en flerårig utbygging som skulle bygges ut av en norsk investor.

Aras Long, medeier i Trinapolis, sa da at selv om prosjektet hadde blitt kjøpt med planleggingstillatelse i mange år, ville utviklingen måtte vente i minst noen år. Ifølge ham kan territoriet bygges rundt 60.000 kvadratmeter. m område av bygningen, og prosjektet av dens størrelse ville være det andre i Perknkiemis.

Norges Verdispare-område har planlagt mer enn bare bygårder med over 500 leiligheter. Vilnius Office Park og tilhørende Scandipark har til sammen 5,3 hektar tomt i Ukmergs Street og kan ifølge byggetillatelsen være på 30.000 kvadratmeter. m totalt areal på kontoret og ytterligere 70 tusen kvadratmeter. m bst.

Innebyggingsgalleri :: https: //foto.vz.lt/embed/821? Plassering =

media rapporterte at i 2008 ble utbyggingen av Scandipark suspendert på grunn av finanskrisen og stagnasjonen i eiendomsmarkedet. Da var leilighetene i prosjektet forbeholdt 35 kjøpere.

Den svenske Bonava mon i Litauen ble grunnlagt i 2019. Fjær. Selskapet utvikler boligprosjekter i 8 markeder, inkludert Estland og Latvia.

2020 Bonava solgte 1 029 boenheter i de baltiske statene og St. Petersburg, sammenlignet med 1 108 i 2019.

I fjor startet selskapet bygging av 1.535 bst i denne regionen. 1.301.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. kilder