Home » Symptomer på et stille hjerteinfarkt. Du må ta disse signalene på alvor [12.01.2023 r.]

Symptomer på et stille hjerteinfarkt. Du må ta disse signalene på alvor [12.01.2023 r.]

by Peter Østbye

Ikke hvert hjerteinfarkt trenger å være ledsaget av alvorlige brystsmerter og tap av bevissthet. Symptomer på et stille hjerteinfarkt er kanskje ikke like åpenbare. Hjerte- og karsykdommer er en av de vanligste dødsårsakene i Polen. Tilstrekkelig forebygging av hjertesykdom (eller en rask reaksjon i tilfelle hjerteinfarkt) kan redde helsen og livet. Hva bør du være spesielt oppmerksom på, hvilke symptomer bør du se etter?

Først noen forklaringsord. Hvis du mistenker at det er noe galt med hjertet ditt (spesielt at det kan være et hjerteinfarkt eller en tilstand før hjerteinfarkt) ring en ambulanse eller oppsøk lege. Fra denne artikkelen vil du lære mer om de vanligste symptomene på den såkalte. stille hjerteinfarkt, men det er ikke en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning.

Et hjerteinfarkt er ofte forbundet med en plutselig forverring av helsen. Imidlertid opplever ikke alle alvorlige brystsmerter eller tap av bevissthet. En gang iblant Vi kan håndtere det såkalte stille hjerteinfarktsom ikke er mindre farlig for helsen vår. Hva bør du være oppmerksom på? Gå til galleriet – der skriver vi om noen av hovedsymptomene.

Se videoen: Dramatiske data om dødsfall i Polen

Vi anbefaler også::
Mais er en kilde til fiber og flere verdifulle vitaminer. Det er også en viktig del av et glutenfritt kosthold. Ingrediensene har en positiv effekt på synet. Maisbaserte produkter er viktige for personer med cøliaki eller glukoseintoleranse. Du kan lese om mais viktigste egenskaper i galleriet. Hvem bør inkludere det i kosten, hva bør vurderes? Å godkjenne.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment