Home » Szykawka: Vi ønsker å vinne for enhver pris – CKsport.pl

Szykawka: Vi ønsker å vinne for enhver pris – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Korona Kielce startet den nye PKO Ekstraklasa-sesongen ganske skuffende når det gjelder rene resultater. Gult og rødts spill ser mye bedre ut enn resultatene. Så hvordan kombinere begge aspektene? Evgeniy Szykawka lette etter svar på pressekonferansen.

Uavgjort mot Śląsk etter et vellykket comeback og en god andre omgang, etterfulgt av et smertefullt tap for ŁKS i sluttminuttene av konkurransen, til tross for en bedre prestasjon fra rivalen og nok en vellykket retur til uavgjort – dette er starten på kampen. sesong for Korona Kielce. Begynnelsen som utløste et ukuelig ønske om å vinne hos de gul-røde fotballspillerne før møtet med Górnik Zabrze.

«Vi ønsker å vinne for enhver pris. Vi var bedre enn ŁKS nylig, men det er fotball. Vi skal nå kjempe om tre poeng hjemme. Vi viste hva vi kan forrige sesong. Alle vet også hvor viktige møter foran vårt eget publikum er for oss og at det blir vanskelig for alle her i Ekstraklasa – sier Evgeniy Szykawka.

Koroniarze vant fansen til den prangende fotballkampen, høy press og utholdenhet. I begge tidligere kamper var disse aspektene synlige i handlingene til Kamil Kuzeras lag. Spesielt hyppigere ballbesittelse ga imidlertid ingen målbare effekter. Endelig manglet Goldblutern prikken over «i». – Vi jobber med detaljene foran motstandermålet. Vi har gode spillere som kan lage siste pasning eller score mål. Det krever mer selvtillit. «Vi kommer til å fortsette å gjøre det vi gjør,» sa han.

Spissen venter fortsatt på sitt første mål i den nye konkurransen. Mot Śląsk kunne han ha avsluttet konkurransen med en målscorer, men i Łódź hadde han ikke gunstige muligheter til å slå keeperen. «Jeg har alltid sagt at jeg er en spiller som gir sitt beste for laget. Hvis det dukker opp flere muligheter, vil jeg gjøre alt jeg kan for å utnytte dem.

Samtidig brukte konkurrenten hans Adrian Dalmau mye mindre tid på slagmarken og traff rivalenes nett to ganger. Men bare… en konkurrent eller kanskje en partner fra scrimmagelinjen. Hviterusseren bemerker at lagets to mål så langt har blitt scoret da begge spissene var på banen.

«Vi måtte jage scoringen. Det var ikke noe problem for meg å spille med to personer. Vi spilte sånn i de siste kampene og endte opp med å score to mål. Vi plager ikke hverandre. Livet til en spiss er å ta en sjanse i en kamp – hevder han.

Begge spillerne faller inn i forskjellige kategorier basert på stil, bevegelse på banen og hvordan de navigerer i skytesituasjoner. Motsetninger liker å tiltrekke seg. Så hvordan fungerer samarbeidet på denne linjen? «Jeg tror at hvis han kaster ballen inn og jeg er i en bedre posisjon, vil han servere meg en pasning.» Og det samme fungerer omvendt, sier han.

Foto av Mateusz Kaleta

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

Kjøp meg en kaffe på buycoffee.to

You may also like

Leave a Comment