Home » T-Mobile og problemet med Liberated Entertainment Service

T-Mobile og problemet med Liberated Entertainment Service

by Connie Nielsen

T-Mobile tilbyr gratis underholdningstjeneste til abonnenter. Informasjonen vi mottok fra leserne viser at ikke alt fungerer som det skal i den.

I slutten av september 2021 introduserte T-Mobile tjenesten for sitt abonnementstilbud Utløst underholdning. Det består i å betale 20 PLN per måned (med mindre vi fanget en kampanje) får vi muligheten til å endre nettsiden vi bruker en gang i måneden. er på listen HBO GO, Tidal HiFi, legitimitet og flere alternativer i den Polsat boks gå (Premium, sport, filmer og serier, nyheter og underholdning, barn og elleve sporter).

Utseende: T-Mobile publiserer underholdning og lar deg bytte strømmetjeneste hver måned

I løpet av de siste dagene har vi fått informasjon fra leserne om at ikke alt fungerer som det skal på tjenesten Gratis underholdning. Han skrev at han nylig abonnerte på T-Mobile og brukte tjenesten som er beskrevet. Det hele gikk knirkefritt i begynnelsen – Mr. Paweł valgte først Legimi. Etter en måned viste det seg at tjenestebyttet kan gjøres innenfor rammen av Liberated Entertainment kun gjennom My T-Mobile-applikasjonen. Alt ville vært bra hvis denne måten fungerte. Dessverre, etter å ha valgt riktig alternativ, dukket meldingen vist i skjermbildet nedenfor opp på skjermen.

Min T-Mobile feil

Leseren vår rapporterte denne omstendigheten til magent network kundeservice, hvor han fikk vite om det Dette er et masseproblem og vil bli fikset. Og har vært det i over en måned. Som et resultat kan ikke Mr. Paweł bruke Liberated Entertainment-tjenesten på den måten som er lovet av T-Mobile. Hadde noen av dere et lignende problem?

Jeg sendte et spørsmål til pressekontoret til T-Mobile Polska angående problemet beskrevet ovenfor. Jeg venter nå på svar. Når jeg mottar den vil jeg dele den med leserne mine.

Utseende: T-Mobile stenger Hot and Happy-tariffene i det forhåndsbetalte tilbudet. Hva med brukerne?

Utseende: T-Mobile støtter innbyggerne i Ukraina. Det vil være gratis tilkoblinger og gigabyte

Bildekilde: r.classen / Shutterstock.com, egen.

Tekstkilde: T-Mobile, egen.

You may also like

Leave a Comment