Home » Tczew – Dette har aldri skjedd i Tczew! Pomorze Sprint Cup 2023 i orientering – nyheter

Tczew – Dette har aldri skjedd i Tczew! Pomorze Sprint Cup 2023 i orientering – nyheter

by Erlend Loe
Denne helgen arrangeres en stor festival for sportsorientering i Kociewie. Under Pomorze Sprint Cup 2023 internasjonale sprintorienteringskonkurranse vil vi oppleve tre dager med rask racing i en form vi aldri har sett maken til. Over 530 deltakere fra Polen, Portugal, Italia, Norge, Finland, Nigeria, Litauen, Belgia, Latvia, Tyskland, Spania, Hong Kong, Tsjekkia, Storbritannia og Ukraina vil gå gjennom gatene i Pelplin og Tczew med kart og kompass og Gniew.

Først vil spillerne konkurrere fredag ​​26. mai fra 16:30 til 18:30 Pelplin, og ruter ble merket rundt katedralbasilikaen og i Episcopal Gardens, med målgang ved Municipal Stadium. Dagen etter, lørdag 27. mai, Tczew Et skikkelig «sprintmaraton» venter på deltakerne. Først, fra 10.00 til 12.15, vil deltakerne konkurrere mellom Vistula Boulevard og Plac Hallera, hvor målstreken på 2. etappe ligger, og på ettermiddagen fra 15.35 til 20.00 vil konkurransen flytte til den sørlige delen Gamlebyen, til byparken gjennom Near the Vistula Museum og Plac Hallera, hvor målstreken til den tredje etappen var plassert. Den siste, fjerde etappen og avslutningen av konkurransen er planlagt til søndag 28. mai Raseri. Denne dagen vil konkurransen finne sted på General Sikorskiegos eiendom og i hele sentrum, med målgang ved Paddock of the Castle i Gniew.

Det særegne med orientering er at deltakere i forskjellige aldersgrupper har forskjellige ruter og sjekkpunkter på ekstremt detaljerte kart, og overvinner de forberedte variantene mellom sjekkpunktene så raskt som mulig. Derfor bør ikke innbyggerne i vertsbyene bli overrasket hvis mange deltakere løper veldig raskt i forskjellige retninger, fordi dette er på grunn av det særegne ved orientering. En gruppe på over et dusin spillere fra Kociewie, som representerer Tczew Radio Orientation and Sports Orientation Society, og ikke-tilknyttede spillere fra regionen deltar også i konkurransen. Hele konkurransen, samorganisert og partnere av distriktskontoret i Tczew, byen og kommunen Pelplin, byen Tczew og byen og kommunen Gniew, er det største arrangementet i sitt slag i Polen og har den første etappen i Pelplin og siste etappe i Gniew – er inkludert på verdensrankinglisten, slik at vi vil se mange toppklassespesialister av denne sporten til start. Dersom du ikke har mulighet til personlig å heie på deltakerne på rutene, kan du følge alt direkte i TV-sendingen fra flere kameraer og droner på https://zobacz.tv/orienteering. Vi håper at denne helgen vil være utmerket sportsopprykk i vår region og like utmerket internasjonal opprykk for Pelplin, Tczew og Gniew. Alle resultater, kart, TV-reportasjer og bildegallerier kan også sees på nettsiden ved å skanne QR-koden.

Vi inviterer deg til å bli med i spenningen.

Tczew-Greblin er den vakreste landsbyen i Pelplin kommune

You may also like

Leave a Comment